Inici Futbol L’Òdena perd dos punts en l’últim sospir

L’Òdena perd dos punts en l’últim sospir

[Img #27608]El CE Òdena va disputar, aquest dissabte a Cornellà, un partit intens contra el Fontsanta Fatjó del grup 3 de Sona Catalana que va acabar amb empat a tres. L’equip verd va sortir a totes, aconseguint avançar-se al marcador al minut 8 de joc, amb un gol de Jesús Milan.

Malgrat tot, no hi havia un dominador clar i tant els odenencs com l’equip local tenien ocasions de gol, una de les quals, al minut 28, i amb una assistència de xilena de Xavi Valls cap a Ionut Pelepco, l’Òdena ampliava l’avantatge amb el 0 a 2. El matx va continuar igual d’intens i quan quedaven quatre minuts pel final de la primera part, el Fontsanta-Fatjó marcava l’1 a 2, retallant distàncies, mentre l’Òdena seguia intentant que el rival no arribés amb facilitat a porteria. Al 45 i abans de la mitja part, els verds feien l’1 a 3, de nou de la mà de Ionut, amb la possibilitat d’afrontar més tranquils la segona meitat.

La segona part, però, va ser del tot diferent. El rival es va bolcar a l’atac, mentre els odenencs provaven d’aprofitar la superioritat numèrica jugant a la contra. Al minut 65, i encara amb molt de temps, els locals feien el 2 a 3 i l’Òdena seguia treballant per poder arribar a porteria contraria. Així, i quan quedaven pocs minuts, els verds gaudeixen de dues ocasions clares, en una de les quals el rival es queda amb un home menys. Tot i això, i després de l’esforç dels de l’Anoia, al minut 95, i ja fora del temps de descompte, l’Òdena encaixava el gol de l’empat, en una centrada i posterior remat, en un dubtós de fora de joc, amb total impotència, aconseguint un punt.

CE Òdena: David Garcia; Hervilla, Pajares, Biosca, Ivan Garcia; Berenguer, Magdaleno (Hernández, 72’), Cierco, Milan (Correa, 83’); Valls (González, 51’) i Pelepco (Gregorio, 88’).

Gols: 0-1 Milan (8’); 0-2 Pelepco (28’); 1-2 Diaz (41’); 1-3 Pelepco (45’); 2-3 Burch (65’); 3-3 Gaitan (89’).