Inici Futbol L’Òdena estrena el 2016 amb derrota

L’Òdena estrena el 2016 amb derrota

Partit intens per part dels dos equips, en què el rival provava de superar els odenencs buscant pilotes a l’esquena dels seus jugadors, mentre que els verd i blancs intentaven combinar i trenar les jugades. Tot i això, al minut 34’, a través d’una jugada de córner, els locals s’avançaven al marcador.  Durant la primera part però, el CE Òdena va tenir un parell d’ocasions de gol, i al 43’ Jorba feia l’empat. Malgrat tot, i quan l’àrbitre estava a punt de xiular el descans, una pilota perduda al mig del camp, amb un Òdena que es trobava amb la defensa desajustada, significava el 2 a 1.

A la segona part, l’equip començava dominant i anant a totes per assolir l’empat, però al 66’, una pilota jugada a l’esquena del lateral odenenc, va fer que l’Olímpic aconseguís el tercer gol. Els odenencs van seguir provant-ho fins al final del matx amb ocasions clares però sense aconseguir retallar distàncies, davant un equip contrari tancat al seu propi camp. El primer equip del CE Òdena seguirà treballant i pensa ja, en el proper partit a casa, davant el Moja, en què els cal sumar els tres punts.

CE Òdena: Camarero; Garcia, Berenguer, Pajares, Biosca (Hervilla, 60’); Milan, Magdaleno (Pelepco, 46’), Domènech; Valls, Koma (Gregorio, 60’) i Jorba (Correa, 73’).

Gols: 1-0 Pérez (34’); 1-1 Jorba (43’); 2-1 Raventós (44’); 3-1 Garcia (66’).