Inici Futbol L’Òdena comença la pretemporada jugant la Copa Catalunya

L’Òdena comença la pretemporada jugant la Copa Catalunya

COMPARTIR

[Img #24075]El C.E.Òdena comença aquesta setmana la seva pretemporada en la que serà la seva segona etapa a Segona Catalana. La primera va ser en la temporada 2011-12, després de quedar campió de Segona Regional en la temporada de la reestructuració de categories. La passada temporada va quedar campió en el grup 12 de Tercera Catalana amb unes xifres que pocs equips assoliren en els diferents grups. L’objectiu de l’equip odenenc no és altre que amb una plantilla de jugadors que barreja experiència i joventut, mantenir la categoria i formar amb el treball de la base jugadors pel futur del club.

 

La pretemporada porta com a premi un partit d’eliminatòria de la Copa de Catalunya amateur, el 15 d’agost a les 19 hores al Municipal de La Sort enfront del Vilaseca de Primera Catalana. Si es guanya, el següent cap de setmana es jugaría primer la semifinal i si hi ha victòria, el diumenge la final. La resta de partits amb una bona càrrega d’entrenament servirà per posar-se a punt per iniciar la temporada el día 6 de setembre en el primer desplaçament al camp de La Gornal. L’equip seguirà sota la batuta de Magí Badia. Tot i quedar el gruix de la passada temporada, s’incorporaran nous jugadors. La resta d’equips que formen l’entitat iniciaran la temporada el primer cap de setmana del mes d’octubre.

 

 

PLANTILLA PER LA TEMPORADA 2015/2016

 

PORTERS:

CRISTIAN CAMARERO

DAVID GARCIA

 

DEFENSES:

PAU BORREGA

VICTOR GONZALEZ

ROGER PAJARES

IVAN BERENGER

JORDI BIOSCA

 

MIG CAMP:

ADRIA DOMENECH

JOAN GUMA

XAVIER MAGDALENO

ARNAU XANDRI

HADRI KOMA

 

DAVANTERS:

IVAN CIERCO

JOSEP COPOVI

GERARD JORBA

XAVI VALLS

 

 

BAIXES:

ISMA BARRANTES (DEIXA EL FUTBOL)

ROC FIGUERAS (ANOIA)

JOSE LUIS FAJARDO (ANOIA)

IÑAKI BAZ (IGUALADA)

 

ENTRENADOR: MAGI BADIA

 

AJUDANT: PENDENT DE CONFIRMAR

 

 

PRETEMPORADA

 

 

DIA 15/08/2015: ODENA – VILASECA (COPA CATALUNYA) – INICI: 19 HORES

 

DIA 19/08/2015: IGUALADA – ODENA – INICI: 21 HORES

 

DIA 22/08/2015: ODENA – CERVERA  – INICI: 18,30 HORES (SEMPRE I QUAN ES PERDI EL PARTIT DE COPA CATALUNYA CONTRA EL VILASECA. EN CAS CONTRARI ES JUGARIA LA SEMIFINAL DE LA COPA CATALUNYA).

 

DIA 26/08/2015: ODENA – JOANENC – INICI: 20,30

 

DIA 30/08/2015: RIUDEBITLLES – ODENA – PENDENT DE CONFIRMAR L’HORA.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*