Inici Bàsquet L’Òdena Club de Bàsquet guanya de nou el duel al Bàsquet Igualada

L’Òdena Club de Bàsquet guanya de nou el duel al Bàsquet Igualada

[Img #5634]SÈNIOR Masculí
Òdena CB 76 – CB Igualada 61

El partit va tenir un inici molt incert on el pols d’encert, tot i que mínim, el tenia el CB Igualada amb cistelles fàcils que trencaven la defensa verda. En atac l’Òdena va saber trobar les ocasions, però també en va fallar de molt clares . El partit es va començar a igualar des de la línia de tir lliure amb un Òdena que va tranquil•litzar el ritme del partit. Amb pocs segons pel final del quart Salanova de tir lliure va pujar el marcador a 3 però Mario Sànchez a l’últim segon va escurçar la distància a 1  de tir exterior.

El segon quart va començar també amb tirs molt errats per part dels dos equips. Ja en el quart anterior l’OCB va poder recuperar pilotes però la precipitació no els va poder agafar la distància que podria haver suposar. Les faltes es van començar a acumular  a les dues banquetes, sobretot a la igualadina que es va col•locar en bonus abans dels 5 minuts de joc. Des de la línia de tres es va defensar molt millor el CBI, mentre que l’equip local va errar més de 6 tirs des d’aquesta. Poc després l’Òdena també va arribar al bonus i va rebre el càstig des de la línia de tir lliure amb un bon encert del CB Igualada i arribant al descans amb un resultat de 40 a 35.

Les sensacions de la primera part es van resumir en el joc ràpid, precipitat i sobretot amb moltes personals que van carregar, sobretot, a jugadors vitals del CB Igualada.

Els primers 5 punts del tercer quart van ser per Llansana amb un 2+1 inclòs i també una cistella de Iglesias que va posar contra les cordes al CB Igualada fent que Jordi Martínez demanés temps mort pel resultat amb poc mes de dos minuts de 47 a 35. És Estany qui va desfer el tap igualadí amb una jugada interior. La motivació odenenca va anar a poc a poc in crescendo augmentant distàncies i trencant, amb jugades ràpides, la defensa del visitant. Es va arribar doncs a un parcial de 14-3 a falta de 3 minuts. Les personals han minvat en aquest quart i per mantenir distàncies Joan Solé va treure a pista a homes rebotejadors i forts al darrera. A falta d’un minut l’Òdena CB va posar-se 20 a sobre, en un quart molt intens i decisiu que va deixar molt tocat al CB Igualada després d’un parcial de 22 a 5.

L’últim quart va ser marcat per un principi amb parcial de 0 a 4, en un Igualada disposat a lluitar per retallar distàncies . En atac els verds busquen la tranquil•litat de mantenir el resultat, però l’activitat igualadina amb un parcial de 1-10, fa demanar temps a Solé per tornar a activar al seu equip.

El partit doncs va torna-se a posar interessant i totes les opcions eren possibles. L’equip d’Òdena es va relaxar massa i el CBI va començar a robar pilotes i a augmentar el seu encert pressionant  jugada rere jugada, dins la pista i en el marcador. Aquesta vegada els errors els va cometre l’OCB perdent pilotes en sortides, complicant el joc i com en els primers dos quarts precipitant-se. És a falta de 3 minuts quan es va endollar dins del partit. Lluitant fins l’últim segon els dos equips van acabar deixar passar els segons per firmar una evident, merescuda i gran victòria verda per 76 a 61.

SOTS21 Masculí
Òdena Club basquet 52 – Vilatorrada 65
Parcials: 13-13, 7-16, 9-10, 23-26.

Van jugar per l’Òdena CB: Palomas 10, Fullana 6, Fajas 2, Vilagines 8, Vivo 4, Miret 4, Olle 2, Marti 7, Maximo 5, Amezcua.

JÚNIOR Masculí
Òdena Club Bàsquet 74 – CB Artés B 42
Parcials: 18-15, 14-4, 14-9 i 28-10.

El primer quart va ser el més fluix per part de l’Òdena. Els locals van estar poc encertats en el tir exterior i van fer males finalitzacions en avantatges numèrics. Això va deixar que els visitants es posessin per davant en el marcador (10-15), però els odenencs van reaccionar i un parcial de 8 a 0 els va permetre acabar el quart 18 a15. A partir del segon període l’Òdena va cometre menys errades defensives, tal i com indiquen els 8 punts que va rebre en 10 minuts, arribant al descans amb un 32-23 a favor. La segona meitat va ser de domini odenenc, arribant a gaudir d’un avantatge de 14 punts en acabar el tercer quart (46-32). L’últim període va ser el més brillant: pilotes recuperades, domini en el rebot, bàsquets fàcils en contraatac, i encert en el tir exterior. Tot això va permetre un parcial de 28 a 10 i deixar un marcador final de 74 a 42, 32 punts de diferència.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó 8, Ferrer 4, Gil 22, Cuevas 16, Camacho 9, Iglesias 9 i Biosca 6.

CADET Femení
Òdena CB  – CB Voramar

Bon inici de partit de les odenenques mantenint el pols a les primeres classificades. El primer quart va ser molt intens en atac trobant jugada rere jugada l’error en a defensa del visitant per poder anotar. En defensa però les odenenques també rebien el mateix a causa de les poques ajudes exercides. El primer quart doncs acabava molt igualat (18-16). En el segon l’anotació va minvar però el partit va seguir amb les mateixes característiques, arribant al descans amb un marcador molt ajustat 26 a 29.

La primera part havia carregat, justificadament, de faltes al Voramar, però la segona part va canviar. Ràpidament les bases de l’OCB van veure’s aturades per un seguit de faltes, algunes d’elles no comeses, que van començar a treure del partit a les jugadores de l’Òdena. Aixi mateix, aquest fet, la baixada d’intensitat i la zona del rival, va fer minvar l’activitat del local acabant el tercer quart 36-45 i seguint amb la mateixa dinàmica en el darrer quart i finalitzant  el partit 47-64. Cal destacar, però, que el resultat és prou satisfactori ja que el resultat a l’anada havia estat de 64 a 22 a favor del Voramar.

Van jugar per l’Òdena CB: Moreno, Llorens, Iglesias, Torras, Contreras, Cabello, Rius, Camañes, Parreño, Rodríguez.