Inici Bàsquet L’Òdena Club de Bàsquet comença l’any amb bon peu

L’Òdena Club de Bàsquet comença l’any amb bon peu

[Img #3956]El sènior masculí odenenc veu arribar una nova derrota (57-60), aquesta vegada de la mà de La Salle Manresa, que no els deixa aixecar el cap. L’equip referent femení va obtenir una victòria còmode tal i com ho van fer el sots 21 i el júnior masculí, en tres partits de total domini de l’Òdena CB. Els infantils segueixen millorant, tot i que amb una nova derrota, on els va mancar alçada i agilitat.

Sots25 Femení
Òdena CB 73 – Bàsquet Vallalta  30

Victòria plàcida de les noies de David Rivera, davant un rival molt inferior, com exemplifica el resultat, mancat de potencial físic en alçada. L’equip odenenc va prendre’s el partit com una ocasió per posar en pràctica el seu joc en atac, davant sempre d’una zona constant del Vallalta. El visitant va treure la puntuació de errors  defensius de l’OCB i de les accions individuals de la seva base referent. A partit de la següent jornada l’equip sots 25 es trobarà amb un període més complicat amb l’E.P.S.A, l’Escola Pia Balmes i, l’etern rival, CB Sant Antoni Poble Sec B.

Parcials: 17-2, 19-11, 17-10 i 20-7. Faltes: 9 locals, 13 visitants.
Van jugar per l’Òdena CB: Marin, Júlvez 7, Sagarra 14, Pons 3, Reverte 16, Raja 17, Monclús, Farreras 4, Forn 4, Riba 6 i Família 2.

Júnior Masculí
Òdena CB 53- Asfe Sant Fruitós B 37

Partit amb total domini odenenc des d’un primer quart (19-10), en el segon l’OCB va seguir marcant i va aconseguir  marxar de 16 en el marcador al meridià del partit (32-16). L’avantatge es va mantenir en el tercer quart  i finalment l’últim  quart va ser més igualat però el St. Fruitós no va poder retallar suficient i el ‘match’ va ser favorable pels jugadors de Silvia Júlvez amb  un resultat de 53-37.

Van jugar per l’Òdena CB: Sabidó, Ferrer 5, Marimon 19, Cuevas 16, Camacho 4, Iglesias, Biosca 6, Augé 3.

Infantil Masculí
Òdena CB 0 – CB Prat B-Aigües del Prat 2

Comptant amb només 7 jugadors des d’un bon inici el partit ja estava perdut per l’equip local, tot i així la evident superioritat física i tècnica dels jugadors del CB Prat feien entreveure un partit complicat pels infantils odenencs. La falta de rebots defensius va fer que la majoria de puntuació del visitant fos de segones, terceres i fins i tot quartes ocasions. Els jugadors de l’OCB van millorar considerablement el rebot a mesura que va avançar el partit, també la defensa, però finalment, al setè quart es va aturar el marcador.