Inici Bàsquet L’Òdena Club Bàsquet arriba als 500 partits i als 25.000 punts encistellats

L’Òdena Club Bàsquet arriba als 500 partits i als 25.000 punts encistellats

El sots25 femení va sumar una nova victoria amb la motivació extra d’endur-se el trofeu de festa major d’Òdena. D’altra banda l’equip cadet femení va jugar, tot i que amb derrota, el partit nº 500 del club, i el jugador del sots25 masculí Sergi García va encistellar el punt 25.000.

Sots 25 femení: Òdena CB 47 – EPSA 34

Parcials: 10-7/ 9-10// 14-9/ 14-8

L’equip de Jose Maria Ortiz va aconseguir aquest dissabte guanyar a un nou rival i endur-se el trofeu de festa major d’Òdena. Les jugadores verdes van sortir a pista amb una defensa que combinava l’individual i la zona, cosa que va permetre la poca anotació de l’EPSA en els primers deu minuts, d’altra banda l’atac aconseguia anotar pocs punts, de manera que el primer quart va ser molt igualat (10-7). En el segon la tendencia va ser la mateixa i encara es van fer més evidents els problemes en atac. L’Òdena no aconseguia anotar i va perdre el quart 9-10 anant a la mitja part amb un escás marge de 2 punts respecte al rival. (19-17)

Només començar el tercer quart un parcial de 9-0 aixecava els ànims de l’Òdena CB que a base del tir exterior va poder acabar els 10 minuts amb una lleugera superioritat (33-26). Dos cistelles de l’equip visitant el posaven només a 3 punts en iniciar l’últim quart del partit. Però després d’aquest parcial l’EPSA només va anotar des de la línia de tir lliure i des de triple, mentre que l’Òdena va acabar de sentenciar el partit amb una anotació d’11 punts en els tres minuts finals.

Van jugar per l’Òdena CB: Camañes, Marín, Júlvez 2, Freixas 12, Raja 6, Monclús, Farreras 22, Forn 7, Família, San José.

Cadet femení: CB Cerdanyola  48 – Òdena CB 35

Parcials: 9-13/ 20-5// 4-6/ 15-11

Bon partit i bona actuació del cadet femení de l’Òdena CB davant del primer i invicte classificat. El partit va començar molt bé per les d’Òdena però un segon quart de parcial 20 a 5 va tombar les expectatives a la mitja part. El tercer quart amb poca anotació va ser més igualat i fins i tot guanyat per l’Òdena. En els darrers 4 minuts de partit les jugadores de Laura Farreras van tornar a posar-se dins del partit arribant a la diferencia de 4 punts però un parcial final de 11 a 2 va sentenciar el partit decantant-lo cap al líder del grup, el CB Cerdanyola.