Inici Bàsquet L’Òdena CB s’assegura la permanència

L’Òdena CB s’assegura la permanència

Quinzena victòria de la temporada del sènior de l’Òdena, aquest cop a casa davant el Borges. La victòria assegura la permanència matemàtica de l’equip a la Tercera Catalana, a falta de tres jornades pel final de la lliga i sense necessitat de fer fases. El partit davant el Borges va anar marcat per un bon joc local i les baixes que portaven els visitants, que li permetien poca rotació. L’Òdena, però, no es va escapar en el marcador i els visitants tenien opcions, tot i que mai es van apropar perillosament. Finalment el resultat final va ser de 71-57.

Sènior femení

Derrota del sènior femení contra les líders del grup, el Bàsquet Pratenc. L’equip sabia que seria un partit dur, on les visitants s’hi jugaven l’ascens. Des de l’inici l’Òdena va saber jugar amb els nervis de les visitants, fent un partit seriós. El poc encert en atac feia que cap dels dos equips fos capaç d’agafar avantatge de més de 2-3 punts. Aquesta igualtat es va mantenir fins al tercer quart, 24-25. Al darrer quart, un arbitratge molt rigorós va permetre a les visitants aconseguir molts punts fàcils des de tir lliure eixamplant la distància fins el 32-46 final.