Inici Societat L’Observatori de Pujalt obre amb astronomia, música i poesia un agost ple...

L’Observatori de Pujalt obre amb astronomia, música i poesia un agost ple de propostes

COMPARTIR

Aquest divendres 7 d’agost a partir de les 21h del vespre a l’Observatori de Pujalt es podrà gaudir de l’astronomia, la música i la poesia.

Primer de tot vindrà la part poètica i musical amb els artistes Marc Freixes i Elena Tan i el seu espectacle “Ànimes fluides”. El Marc Freixes recitarà alguns poemes del seu darrer llibre “Si em prenguessin els àtoms” a la vegada que l’Elena Tan acompanyarà l’espectacle amb la música Nagare, música que va al ritme de les respiracions.

Després de la música i la poesia vindrà la part astronòmica amb una observació del cel a càrrec de l’Observatori de Pujalt a on podrem observar Saturn, Júpiter, la Lluna, nebuloses i galàxies a través del telescopi i les constel·lacions a ull nu.

Cost de l’activitat 12€; majors de 14 anys, 10€ nens de 7 a 14 anys. Reserves enviant whatsapp al 636 505 197. Places limitades.

Agost ple d’activitats a l’Observatori de Pujalt

Aquest estiu l’Observatori de Pujalt omple les nits d’estiu amb més activitats tot respectant les mesures de seguretat davant del Covid. Les activitats són amb grups reduïts, totes a l’aire lliure, amb mascareta obligatòria, distància de seguretat i control de temperatura dels diferents assistents.

Una des les activitats que es porta fent des de fa anys són els “Sopar sota les estrelles” que enguany es porten a terme els dijous de 21h a 1h de la matinada. Al llarg del mes d’agost es portaran a terme els dies 6, 13 i 20 d’agost.

Pel que fa a les Llàgrimes de Sant Llorenç aquest any es triplica el nombre de dies en que s’ofereix l’activitat a causa de les restriccions d’aforament per la Covid-19. L’11 i el 12 d’agost tindran un format d’activitat doble amb una visita a l’Observatori a la tarda de 19:30h fins a les 21h i l’observació de les Llàgrimes de Sant Llorenç amb xerrades a partir de les 22h. El dijous 13 d’agost es portarà a terme un “Sopar sota les estrelles” especial posant l’èmfasi amb la pluja d’estrelles dels Perseids “Llàgrimes de Sant Llorenç” que encara es podrà observar.

Al llarg de tot el mes també es poden portar a terme observacions astronòmiques en grups reduïts. Totes les activitats tenen un aforament limitat i és necessari reservar per tal de poder accedir a les activitats. Les reserves cal fer-les a través del telèfon 636 505 197. Més informació a www.observatoridepujalt.cat

FER UN COMENTARI

*