Inici Societat L’Obra Social ‘la Caixa’ destina 180.000 euros a entitats de l’Anoia

L’Obra Social ‘la Caixa’ destina 180.000 euros a entitats de l’Anoia

COMPARTIR

L’ Obra Social “la Caixa” ha destinat durant l’any 2017 un total de 180.451 euros a 47 projectes d’ entitats socials de l’Anoia.

Actualment, l’ entitat compta amb un total de 19 oficines a l’ Anoia en les que hi treballen un total de 123 empleats. Les oficines de l’entitat de la comarca han comptat amb aquest pressupost anual per impulsar projectes d’interès social, i socioassistencial que es desenvolupin en l’àrea d’influència de cada oficina.

Exemples de projectes subvencionats a través d’aquest pressupost han estat: Club Esportiu La Taca, Consorci Sociosanitari d’Igualada, Dones Amb Empenta, Associació Amics de La Música, Associació Tercera Edat de Santa Margarida Montbui, Coral Mixta d’Igualada, Ajuntament d’Òdena, Artesanas de Corazón, Asociación Pensionistes y Jubilados Vilanova Camí, Hermanitas de Los Ancianos desamparados, Associació Prodisminuïts Santa Oliva, Ajuntament d’Igualada, Associació Catalana Síndrome Prader Willi, Asociación Hipofam, Associació del Grup de Voluntaris de Masquefa, Unió Empresarial de L’anoia, entre d’altres.

La Fundació Bancària ”la Caixa”, presidida per Isidre Fainé i dirigida per Jaume Giró, ha incrementat aquest any 2018 el pressupost per a la seva Obra Social, que se situa en 520 milions d’euros. Aquesta dotació posiciona a l’entitat com la primera fundació privada d’Espanya i una de les més importants del món.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*