Inici Futbol Lobo Carrasco visita els jugadors del CF Igualada

Lobo Carrasco visita els jugadors del CF Igualada

COMPARTIR

Els jugadors del CF Igualada van rebre el passat dilluns una visita molt especial. L’exjugador professional de futbol, ‘Lobo’ Carrasco, va visitar les instal·lacions de Les Comes per parlar sobre els seus inicis en el món del futbol i aconsellar als més petits. Durant la xerrada, que va durar poc més d’una hora, l’exfutbolista del FC Barcelona i de la Selecció Espanyola, va comentar com va afrontar la seva fase d’aprenentatge dins de l’esport, deixant molt clar que la part més important és l’escolar. Alhora, va deixar molt clar que guanyar és el menys important, sinó que s’ha de millorar dia a dia, per a poder evolucionar al màxim, en qualsevol aspecte present a la vida.

Carrasco no va deixar de recordar que el més important és que el futbol no deixa de ser un joc, per la qual cosa, ell sempre l’ha viscut com a tal, divertint-se des del primer dia fins a l’actualitat, en cada moment. També va comentar com ha canviat la dimensió del futbol base des de la seva època, remarcant que s’ha de seguir apostant amb la pedrera, sempre sent positiu i no decaure en els moments més durs. Sempre sent molt pròxim als més petits va fer gal·la del seu toc de pilota i va destacar la gran formació que té el club igualadí, remarcant la gran posició del futbol femení blau, en el panorama català.

Finalment, va ser preguntat per diferents jugadors que tenien diverses curiositats i va explicar anècdotes viscudes amb grans jugadors com Maradona o la seva presència a diferents competicions internacionals, com Mundials i Eurocopes.

La trobada va atraure jugadors de totes les edats i famílies, en una acció que el club reivindica com un pas més en la formació en valors que està fomentant.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*