Inici Bàsquet Lluitada victòria del sènior masculí del Bàsquet Igualada

Lluitada victòria del sènior masculí del Bàsquet Igualada

5 inicial Physic CB Igualada: M. Moliner, E. Burgès, J. Torres, A. Del Hoyo, E. Tejero.

5 inicial Grupo Juaneda Miramar: G. Torres, G. Serra, A. Garcia, JA. Serra, J. Reda.

El partit començava amb molta intensitat ofensiva i defensiva per part dels blaus, que posaven tots els seus sentits per poder treure suc del seu encert en atac. Un Grupo Juaneda Miramar encara sense adaptar, ajudava als blaus a poder recuperar algunes pilotes per poder atacar i trovar situacions de bàsquets fàcils. Un encert on cal destacar els triples (2 en deu minuts), i la gran concentració durant tots els minuts del primer periode. El primer parcial va ser de 26-18.

En el segon quart, vam poder veure com els jugadors de Raül Caballero i Pep Piqueras mantenien l’intensitat del primer quart, aconseguint accions de bàsquets fàcils, amb pilotes recuperades i una gran quantitat de contraatacs convertits. Es podía veure el joc en equip dels locals, imparable pels jugadors de les Illes. Un quart on es seguía mostrant el millor joc en equip, col·locant una forta defensa i amb l’opció de marxar més en el marcador. El parcial va ser de 21-16, que col·locava un resultat de 47-34 a la mitja part.

A la represa del partit, l’equip visitant sortia amb més força que mai, durs en defensa, sent capaços de recuperar pilotes i amb l’anotació de 4 triples en els deu minuts del tercer període. Es va poder veure el millor joc dels jugadors de les Illes Balears, que començaven a retallar distàncies amb els igualadins, arribant a situar-se tan sols a tres punts dels que havien dominat durant tot el partit. Falta de decisió i organització en l’atac dels locals provocava dubtes i minoració de distancia en el marcador provocava els errors i l’ansietat dels blaus. El tercer parcial acabava amb un 19-25, que col·locava un total de 66-59 en el
marcador.

En l’últim quart, els jugadors del Physic CB Igualada tornaven a recuperar sensacions, amb l’anotació de dos triples i posant la cirera al pastís, aconseguien tornar a recuperar distàncies amb el Grupo Juaneda Miramar, i evitant així la remuntada de l’equip visitant. El parcial era de 19-17. Finalment el matx va acabar amb un resultat de Physic CB Igualada 85 – Grupo Juaneda Miramar 76.

Anotació Physic CB Igualada A: M. Moliner (15), R. Riu (0), E. Burgès (4), J. Torres (4), C. Fons (10), A. Gual (3), A. Del Hoyo (24), X. Creus (4), S. Laguarta (6), M. Benito (-), E. Tejero (15), P. Camí (0).

Anotació Grupo Juaneda Miramar: G. Torres (25), FX. Sastre (10), G. Serra (2), A. Garcia (5), C. Bustamante (9), JA. Serra (6), MA. Nadal (0), J. Reda (10), R. Deus (2), G. Roman (7).

Parcials: 26-18, 21-16 (47-34), 19-25 (66-59), 19-17 (85-76).

Àrbitres: X. Lanza, Y. Alcaraz.