Inici Futbol Lluitada victòria del CFS Can Titó Vilanova davant l’AE Xarxa

Lluitada victòria del CFS Can Titó Vilanova davant l’AE Xarxa

L’equip sènior del CFS Can Titó Vilanova del Camí va aconseguir 3 punts amb molt de patiment davant l’AE Xarxa. Els grocs van fer un enorme partit, recolzat en tot moment per una graderia plena que va animar des del primer minut fins al darrer. Els nois de Fidel Muñoz van estar molt seriosos en defensa, sabent contrarrestar els atacs del Xarxa, i quan els barcelonins van poder superar-los van aparèixer Ferran (als primers 20min) i Pau (a la segona meitat) per salvar el seu equip. En la porteria contrària, també el porter visitant va salvar el gol vilanoví en diverses ocasions.

A la segona part es van veure els millors minuts de la temporada dels locals, on tots els jugadors van estar a un altíssim nivell, però el gol no arribava. L’ansietat es començava a apoderar dels de Can Titó i els visitants ho van aprofitar per començar a fer-se els amos del matx i a crear perill; en aquest moment va aparèixer l’afició, que va reactivar al seu equip i, en una jugada embolicada entre Boleda i Pozuelo, la pilota arribà a Dalmases que, a porteria buida, feia el gol de la victòria, desfermant la bogeria en les grades.

Restaven 4 minuts de patiment, però els grocs van saber defensar el joc de 5 del rival i sumar, d’aquesta manera, tres punts que saben a glòria.

El pròxim partit de l’equip és el dissabte 21 de febrer a les 16:00 al pavelló de Les Corts, actual líder de la competició.

JUVENIL 07/02/2015

CFS Can Titó Vilanova 4-1 CFS Esparreguera

[Img #20162]Pel que fa als juvenils van obtenir una còmoda victòria en un bon partit dels locals. El joc va començar molt igualat i amb cert predomini de l’equip visitant, que feia una bona pressió que els locals no sabien superar Però entre el minut 10 i el minut 16, Nabil Mejtia, Andreu Solano i Àlex Rodríguez van marcar cadascú un gol fins arribar a posar el 3-0 al marcador amb el qual s’arribava al descans.

A la represa, més control per part de l’equip local, que veia com al minut 32, Andreu Solano marcava el 4-0 després d’una molt bona jugada col·lectiva. Faltant 5 minuts i jugant amb porter-jugador, els visitants van retallar distàncies en el marcador però no va ser suficient per a poder remuntar, tot i les nombroses ocasions que van tenir els visitants per poder marcar algun altre gol. El porter local va estar sensacional.

El pròxim partit de l’equip és dissabte dia 21 de febrer a les 12:45 a Collbató.

CADET 07/02/2015

CFS Can Titó Vilanova 2-4 Òdena CFS

L’equip cadet va encaixar una derrota en el derbi de la jornada. El partit va començar malament ja que al minut 1 i 4 els visitants s’avançaven en el marcador (0 a 2).  Els vilanovins, però, van aconseguir escurçar diferències a 6 minuts per el descans, obra de Pedro Heredia. Amb aquest resultat s’arribaria al descans (1 a 2).

A la segona part, els vilanovins retallaven diferències i aconseguien empatar mitjançant Manel Quesada, després d’una magnifica transició. Però l’equip visitant va sentenciar i matar el partit en 4 minuts, en els quals va marcar 2 goles fins a aconseguir el 2-4 final. Tot i així l’equip cadet va plantar cara fins el final jugant amb porter jugador i no baixant els braços fins el final.

En resum, un partit molt seriós de tot l’equip que cal felicitar per l’esforç realitzat.

La pròxima cita de l’equip és el diumenge 22 de febrer a les 12:30 al pavelló de Sant Sadurní d’Anoia contra el FS Esquitx.