Inici Atletisme Lluís Marimon (CAI Petromiralles), campió d’Europa de la seva categoria

Lluís Marimon (CAI Petromiralles), campió d’Europa de la seva categoria

COMPARTIR

L’atleta Veterà del C.A. Igualada Petromiralles Lluís Marimon, es va proclamar Campió d’Europa Master a Madrid, en el decurs dels 12ens. Campionats d’Europa per atletes Veterans de les diferents categories que s’han dut a terme al Pavelló de Gallur, dels díes 19 al 24 de Març, amb la multitudinària participació d’uns 4.000 atletes europeus.

Hi participaren un total de 3 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, amb una brillant actuació global, assolint un total de 3 medalles, 1 d’Or, i 2 d’Argent, a més de 2 llocs de finalista i destacades actuacions i registres en les proves corresponents.

El vilanoví Lluis Marimon, es proclamava Campió d’Europa en categ. M-90 en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 1,69 m., assolint a més el sots Campionat d’Europa en categ. M-90 en les proves dels 60 m.llisos, amb 14”69, i en el llançament del Pes, amb un millor intent de 5,23 m.

El marxador Josep Martí, era 6è en categ. M-45, en la prova dels 3.000 m. marxa indoor, amb un registre de 15’03”93, assolint plaça de finalista.

Paquita Pérez era 8ª en categ. W-50 en la prova dels 800 m. llisos, amb un registre de 2’42”87, assolint també plaça de finalista en aquesta competició d’alt nivell internacional.

Club Atlètic Igualada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*