Inici Destacats Un llibre recull excursions amb nens a l’Anoia i l’Alt Penedès

Un llibre recull excursions amb nens a l’Anoia i l’Alt Penedès

COMPARTIR

El portal per a famílies actives YouMeKids i Cossetània Edicions han publicat la setena guia de la col·lecció ‘Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic’: ara, per l’Alt Penedès i l’Anoia

Excursions amb nens per l’Alt Penedès i l’Anoia des d’una àrea de pícnic és una guia fàcil i entenedora, que recull 12 itineraris per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. Amb aquest llibre podreu descobrir la història darrere de les tombes antropomorfes del Pla dels Albats, al castell d’Olèrdola; deixar-vos sorprendre pel fantàstic salt d’aigua de les Dous; amagar-vos a la Fou de Tous com va fer el bandoler Panna; jugar entre les barraques de pedra seca a Castellolí o encisar-vos amb les estranyes formes dels Frares Encantats de Montserrat. Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.

Aquesta col·lecció de guies és fruit de les vivències dels autors, un pare i una mare que, acompanyats dels seus dos fills, han anat acumulant experiències que ara comparteixen en aquestes pàgines.

Barbara Vastenavond (Dendermonde, Bèlgica, 1977) i Rafael Servent Arracó (Barcelona, 1976) són pares d’en Rafel (nascut l’any 2004) i la Queralt (2006). Historiadora de l’Art i gestora de plataformes culturals ella, periodista i historiador ell, farts de no trobar a la xarxa el que buscaven per a la seva família, l’any 2008 creen ExploraTgn.cat, el primer portal web de turisme i lleure familiar de les comarques del sud de Catalunya, que el 2016 evoluciona cap a la revista digital familiar YouMeKids. El 2012 publiquen la primera guia de la col·lecció Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*