Inici Societat Llibertat amb càrrecs pel detingut acusat d’una agressió a la manifestació de...

Llibertat amb càrrecs pel detingut acusat d’una agressió a la manifestació de Jusapol

COMPARTIR

El jutjat de guàrdia d’Igualada ha deixat en llibertat amb càrrecs el detingut aquest dilluns per haver presumptament agredit un policia espanyol durant la manifestació de Jusapol dissabte a Barcelona. El detingut s’ha acollit al seu dret a no declarar. El jutge s’ha inhibit en favor dels jutjats de la capital catalana, on van passar els fets. El cas es va obrir per lesions, desordres públics i atemptat a l’autoritat.

L’home es va entregar a primera hora del matí a la comissaria d’Igualada, però no va ser detingut en un primer moment, ja que no s’havien practicat les diligències. Posteriorment els agents es van desplaçar al seu domicili, ubicat a la comarca de l’Anoia, on finalment va ser arrestat.

Un grup d’independentistes va colpejar i increpar els policies espanyols que es concentraven a Via Laietana, amb insults com ‘gentussa’ o ‘feixistes’. Un vídeo gravat per un testimoni mostra com es llança una ampolla i com un home que porta una bandera estelada, presumptament l’arrestat, clava diversos cops de puny a un manifestant. El mateix vídeo mostra com un altre home clava cops de peu a la mateixa víctima i finalment els Mossos d’Esquadra acaben intervenint.

Pol Solà / ACN

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*