Inici Destacats “Llegir té premi” per al vilanoví Marc López Vallejo

“Llegir té premi” per al vilanoví Marc López Vallejo

COMPARTIR

El Marc López Vallejo, usuari de la Biblioteca de Vilanova del Camí, ha aconseguit el tercer premi de la categoria infantil de 8 a 11 anys en el concurs “Llegir té premi” Edició d’Estiu 2020. El lliurament del premi, un Smartwatch, s’ha fet aquest dilluns a la tarda a la biblioteca vilanovina.

Aquest concurs, iniciativa de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques i organitzat conjuntament amb Legiland Club, té per objectiu promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques públiques entre els joves.

Llegir té Premi s’articula mitjançant la plataforma digital del portal educatiu Legiland i s’organitza en dues categories individuals, de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys, i una tercera categoria per a equips. Els participants trien lectures entre més de 600 propostes en català, castellà i anglès.

Alguns dels títols seleccionats es troben disponibles per llegir a la mateixa plataforma o es poden trobar a l’eBiblioCat, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya.

Per participar al concurs han de respondre una sèrie de preguntes sobre el que han llegit i amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per optar a més premis.

Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector/a i de l’equip i s’escala en el rànquing del concurs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*