Inici Festes “Llegim al carrer”, novetat per Sant Jordi a Montbui

“Llegim al carrer”, novetat per Sant Jordi a Montbui

COMPARTIR

El proper dimarts es celebrarà la Diada a Sant Jordi a Montbui amb diferents activitats. Com és costum, a banda i banda del boulevard s’ubicaran diferents paradetes de venda de roses i llibres, a càrrec de comerços, entitats i associacions del municipi.

A més, com a novetat, aquest any és previst que els alumnes de les escoles de Montbui realitzin l’activitat “Llegim al carrer”. Diferents alumnes del municipi realitzaran una lectura pública, a la plaça de l’Ajuntament, de contes i poemes. En principi les lectures estaran relacionades amb el bestiari i/o amb Joana Raspall i Salvador Espriu (centenaris). Aquesta activitat es durà a terme dimarts, diada de Sant Jordi, entre les 9.30 i les 12.30.

Començaran els nens de cicle inicial del CEIP Garcia Lorca, a continuació seguiran els de cicle superarior de l’Antoni Gaudí, seguidament els pares i mares dels infants de les llars d’infants. Tot seguit els alumnes de cicle mitjà de l’Escola García Lorca. Seguiran els de cicle Superior del CEIP Garcia Lorca i acabaran els de cicle inicial del CEIP Antoni Gaudí. L’acte és organitzat per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Montbui, amb la col·laboració de les escoles Garcia Lorca, Antoni Gaudí i també les Llars d’Infants Municipals.

I també el proper dimarts, però en aquest cas a les 19.30 hores, tindrà lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Montbui el lliurament dels premis del 4t. Concurs de Contes Castell de La Tossa.  

Les obres presentades competeixen a tres categories: infantil, de 6 a 13 anys; juvenil de 14 a 18 anys i general (a partir dels 18 anys). El premi a la categoria infantil serà un lot de llibres, a la categoria juvenil hi haurà un primer premi de 150 euros i un segon de 100 euros i a la categoria general s’estableixen tres premis: un primer de 200 euros; un segon de 150 i un tercer de 100 euros. L’organització d’aquest certamen va a càrrec de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbui.

Pep Elias, amb “Olor de Gas”, al Club de Lectura Nucli Antic

El proper 26 d’abril serà protagonista del Club Lectura Nucli Antic l’autor igualadí Pep Elias, amb la seva obra “Olor de gas”. El mateix autor serà present en el Club de Lectura, on compartirà la seva visió sobre l’obra amb els participants del club. L’acte estarà conduït per Montserrat Farrés. Tots aquells que vulguin participar en aquesta trobada del Club de Lectura Nucli Antic poden recollir els llibres d’”Olor de Gas” a la mateixa Biblioteca de Montbui.
Cal recordar que el Pep Elias ja assistir durant el 2011 al Club de Lectura montbuienc, però en aquest cas al del Nucli Urbà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*