Inici Societat Les llars d’infants municipals d’Òdena estrenen el curs amb millores

Les llars d’infants municipals d’Òdena estrenen el curs amb millores

COMPARTIR

Aquest estiu, aprofitant el descans escolar, l’Ajuntament ha dut a terme diferents millores i obres de manteniment a les instal·lacions de les llars rurals d’Òdena l’Avió de Paper i la llar els Vailets.

Una de les obres més destacades que s’ha realitzat ha estat a la Llar d’Infants Els Vailets on s’ha canviat la calefacció de terra radiant pel seu elevat consum energètic i econòmic per radiadors que s’han repartit per les diferents estances i estan protegits dins de mobles de melamina. Aquest nou sistema està alimentat per la caldera de gasoil existent a la sala de calderes annexa a l’Espai Jove i permetrà reduir els consums energètics i millorar les prestacions de la xarxa tèrmica.

També en aquest centre s’han fet tasques de pintura a les parets i al sostre i s’ha renovat el terra de les aules i del passadís amb un nou parquet sintètic. Al pati s’ha fet una aportació de sauló i s’ha canviat una part de la reixa per una més forta i rígida. També s’ha fet un mur de ciment per tal d’evitar, en dies de pluja, perdre part del sauló.

A més, les dues llars han rebut nou mobiliari i s’ha fet el manteniment de tots els espais dels equipaments, tant a les diverses aules com també als patis exteriors.

Les obres, valorades en 35.000 euros, s’han realitzat majoritàriament amb recursos municipals.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*