Inici Societat La llar d’infants de l’Ateneu serà municipal a partir del proper curs

La llar d’infants de l’Ateneu serà municipal a partir del proper curs

COMPARTIR

L’Ajuntament d’Igualada ha rebut aquest dimecres una resolució del Departament d’Educació en què la Generalitat de Catalunya autoritza que l’Ajuntament assumeixi la titularitat de l’escola bressol de l’Ateneu.

El procés tanca el traspàs del projecte educatiu de l’Ateneu Igualadí al sector públic, després que l’escola s’incorporés a la xarxa de centres públics de la Generalitat a partir del curs vinent.

Igualada Som-hi (PSC – Comuns – Igualada Oberta) va reclamar i aconseguir que la nova escola bressol municipal s’introduís al Pressupost 2020 de l’Ajuntament. La formació que encapçala Jordi Cuadras valora molt positivament que sigui una realitat gràcies a la capacitat que han tingut de condicionar el Pressupost del govern i aconseguir un nou servei públic com aquest.

Amb la llar d’infants de l’Ateneu, Igualada amplia a quatre centres l’oferta de llars d’infants municipals, que fins ara ja incloïa La Lluna, La Rosella i l’Espígol.

La preinscripció es pot fer en línia del 25 de maig al 5 de juny i, de manera presencial, de l’1 al 5 de juny (amb cita prèvia trucant al 938031950.

FER UN COMENTARI

*