Inici Destacats La Llacuna suspèn la seva Festa Major

La Llacuna suspèn la seva Festa Major

COMPARTIR

La Comissió de Festa Major de La Llacuna juntament amb l’Ajuntament han acordat finalment no celebrar la Festa Major d’enguany. Així, La Llacuna se suma a la llista de pobles de la comarca que no viuran la seva festa gran amb motiu de la situació generada per la Covid19.

L’organització ha estat valorant fins a l’últim moment la possibilitat de celebrar una festa major adaptada a la nova normalitat i amb totes les mesures de seguretat però finalment, ha considerat més responsable cancel·lar tots els actes.

La Llacuna viu molt intensament cada any la seva Festa Major, els seus veïns i veïnes esperen la primera setmana del mes d’agost per a retrobar-se i omplir els carrers del poble però aquest any hauran d’esperar un any més. Així ho explicaven en un comunicat, l’Ajuntament i la Comissió de Festes on deien “amb molt de dolor i amb molta tristesa, ens veiem obligades i obligats a cancel·lar els actes de la Festa Major 2020” i afegia que “per prudència, per responsabilitat, mirant pel bé de la salut de tothom”. L’escrit emplaçava a tothom a retrobar-se per la Festa Major del 2021.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*