Inici Societat La Llacuna subministra aigua als veïns amb quatre cisternes diàries

La Llacuna subministra aigua als veïns amb quatre cisternes diàries

COMPARTIR

Des del mes de maig l’Ajuntament de la Llacuna aporta cada dia quatre cisternes d’aigua als dipòsits municipals per compensar el fet que l’aqüífer Carme-Capellades estigui en un nivell molt baix des de fa mesos. Aquesta mesura està assegurant el subministrament d’aigua de boca a la Llacuna i està evitant que s’hagin d’aplicar mesures restrictives severes sobre l’ús de l’aigua a les llars del municipi.

L’ajuntament remarca que aquestes aportacions diàries d’aigua tenen un alt cost econòmic per aquest motiu l’Ajuntament està fent esforços i cerca el suport de les administracions. D’altra banda, l’Ajuntament també ha engegat estudis per buscar fonts d’aigua alternatives, com pous que puguin suplir l’aportació habitual de l’aqüífer Carme-Capellades o ajudar a alentir així el descens de reserves.

L’Agència Catalana de l’Aigua manté en alerta l’aqüífer Carme-Capellades des del maig arran del nivell baix d’aigua subterrània. Aquesta alerta afecta el subministrament d’un municipi de l’Alt Penedès i de 15 dels de l’Anoia, entre els quals es troba la Llacuna.

FER UN COMENTARI

*