Inici Destacats La Llacuna organitza el Cap de Setmana Jove

La Llacuna organitza el Cap de Setmana Jove

COMPARTIR

Els passats 23 i 24 de juliol va tenir lloc a La Llacuna el Cap de Setmana Jove. Aquest es va organitzar conjuntament des de la regidoria i el servei de joventut de l’Ajuntament de La Llacuna i la comissió de joves.

El cap de setmana comptava amb diverses activitats de diferents formats, dedicades a la sensibilització i participació del jovent. A causa del canvi en les mesures sanitàries en els dies previs, es va decidir ajornar algunes de les activitats plantejades que consistien a menjar a l’espai públic, concretament el sopar “Jo porto”, el dinar popular i el vermut musical. Aquestes activitats, juntament amb la inauguració del nou local de joves, es duran a terme més endavant quan la situació sanitària ho permeti.

L’activitat va començar divendres 23 a la tarda amb la proposta GPS Track #Notelajuguis, que consistia en un joc de pistes pel poble a través d’una aplicació mòbil. Els i les participants, agrupats en 4 equips, havien de fer servir l’estratègia i orientació per seguir el mapa online de La Llacuna i anar a diferents punts del poble des d’on havien de respondre preguntes sobre el consum de drogues i alcohol o dur a terme diferents proves d’habilitats. Els i les joves participants van poder aprendre diferents aspectes sobre el consum responsable en l’oci a través del joc organitzat per Gaudire i l’Oficina Jove de l’Anoia.

Dissabte 24 va arribar el torn de la SexTruck, la caravana pedagògica on les sexualitats, afectivitats i feminismes van sobre rodes. La caravana es va instal·lar a la Plaça Major durant tota la tarda perquè les persones joves i famílies poguessin entrar i informar-se. A dins hi havia materials diversos sobre els cossos, la sexualitat, mètodes anticonceptius, menstruació… N’hi havia per triar i remenar i dues informadores de l’associació Les magranes resolien tots els dubtes.

A més, vam comptar amb l’espectacle “La SexTruck ha llegado a su comunidad” a càrrec de la Churry Clown, un monòleg que ens va apropar en clau d’humor al món sexual que ens envolta.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*