Inici Destacats La Llacuna homenatja Àngel Marqués, nou avi centenari del municipi

La Llacuna homenatja Àngel Marqués, nou avi centenari del municipi

COMPARTIR

El passat diumenge 10 de juny, l’Ajuntament de la Llacuna va homenatjar, a Àngel Marqués, que el passat 4 de juny va complir 100 anys.

L’alcalde de la Llacuna, Josep Parera, acompanyat dels regidors Rosa M. Busquet, Xavier Trilla i Josep Martí el van visitar a casa seva on estava acompanyat dels seus familiars i li van lliurar una placa commemorativa i un obsequi.

L’Àngel va néixer a Sear, Galícia el 1918. Va passar i sobreviure molts anys a la dura postguerra i gràcies a la molta valentia i força va afrontar els reptes de tirar endavant una casa de pagès humil i situada al cor de Galícia, a Sear, municipi natal, on ell i la seva dona, l’Elena, van formar una família i, dia a dia, van lluitar per millorar la vida del seu entorn i la dels seus.

L’Àngel ha estat i és una persona vital, treballadora i emprenedora. Actualment, i des de fa 9 anys, resideix a la Llacuna amb la seva filla, Estrella, la infermera del municipi molt estimada per a tots els veïns. També pot gaudir de nets i besnéts.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*