Inici Destacats La Llacuna celebra una participada festa major

La Llacuna celebra una participada festa major

COMPARTIR

El lema de la Festa Major de la Llacuna d’aquest any, “Aquest estiu no cal anar lluny”, ha acabat presagiant un augment del nombre de llacunencs a totes les activitats durant els cinc dies, del 4 al 8 d’agost. El regidor de Festes Albert Valiente destaca que “cada dia hi ha hagut moltíssima participació de tothom a totes les activitats musicals”. La música ja era protagonista del programa de festes d’aquest any, que tenia forma de disc de vinil i venia acompanyat d’un DVD amb un enregistrament de “L’havanera de la Llacuna”, els drets del qual s’han cedit a l’Ajuntament.

Entre les activitats més concorregudes hi va haver el ball de nit de dissabte amb La loca histéria, que va omplir el pati de les escoles, com també es va omplir la plaça Major amb les actuacions de l’orquestra Rosaleda o el concert d’havaneres. Molts llacunencs també van acompanyar el correfoc de divendres i la cercavila de dissabte, i van assistir als concerts de Tremendos o al play-back de dilluns. “En general, ha estat una festa major molt participada pel poble”, explica Valiente, que també assegura que la festa atrau molta gent de la comarca i del Penedès.

La Festa major ha comptat amb activitats pensades per a totes les edats i amb la col·laboració de les entitats del municipi. Després de la cercavila de dissabte l’alcalde de la Llacuna, Josep Parera, va destacar que el poble té “un ric teixit associatiu i per aquest motiu es poden celebrar esdeveniments com aquest”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*