Inici Destacats La Llacuna celebra diumenge l’Aplec del Castell de Vilademàger

La Llacuna celebra diumenge l’Aplec del Castell de Vilademàger

COMPARTIR

Aquest diumenge 27 de maig tindrà lloc l’Aplec del Castell de la Llacuna, el castell de Sant Pere de Vilademàger i com ja és tradicional s’ha programat diverses activitats al voltant de la fortificació.

Els actes d’aquest dia començaran a les 10h amb la Santa Missa a la parròquia de Santa Maria a La Llacuna i a les 12.30h, a l’església del Castell de Vilademàger. Seguidament, a les 13.30h tindrà lloc la visita i explicació de les recents excavacions a càrrec de l’arqueòloga Mireia Sabaté.

A la sortida, tindrà lloc un vermut i una ballada de sardanes a càrrec del quintet de cobla “Terres de Marca”. Mentre, les colles del Ball de Diables de la Llacuna i Geganters i Grallers de la Llacuna aniran preparant l’arrossada popular que començarà al voltant de les 2.30h del migdia.

El preu del dinar és de 8€ fins el dissabte 26 de maig al migdia i de 10€ el mateix dia de l’Aplec i es poden comprar al Forn Pujó, Bar La Pansa i Coaliment. Hi Haurà servei de bar (begudes, cava ,cafè, etc.)

Durant tot el matí es podran també comprar el tradicionals tortells.

L’Ajuntament agraeix la implicació de les colles a l’aplec alhora que fa una crida a tots els llacunencs i llacunenques a participar d’aquesta festa cultural i tradicional catalana.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*