Inici Destacats La lituanesa Justina Mikulskyte guanya el Torneig Arcadi Manchón de Montbui

La lituanesa Justina Mikulskyte guanya el Torneig Arcadi Manchón de Montbui

El Club Tennis Montbui ha celebrat del 23 al 30 de maig la novena edició del Torneig Arcadi Manchón de tennis, una competició ITF puntuable per WTA que reuneix a l’Anoia, Santa Margarida de Montbui, tennistes d’arreu del món, en la seva majoria són talents emergents que truquen a les portes de l’alta competició.

Diumenge, 30 de maig, va tenir lloc la final d’aquesta novena edició en la que la lituanesa Justina Mikulskyte es va imposar a Celia Cerviño amb dos sets. Cerviño venia de la prèvia el que suposar arribar a la final amb un desgast més físic. Mikustyte va ser des d’un inici superior a pista imposant la seva força, el seu joc i el seu ritme més alt de pilota.
Divendres es va disputar la final de dobles del Torneig en la que la parella formada per Bosio y Mikulskyte va ser les guanyadores

Aquest 2021 el torneig s’acomiada amb la mirada posada en el desé aniversari del Torneig, el 2022 en el que l’organització, TopTennis, treballarà per fer activitats especials seguint un dels valors del centre, fer arribar el tennis a tothom i seguir ensenyant la competició d’alt rendiment. En aquest sentit ja se sap que a més de seguir amb l’organització del Torneig Arcadi Manchón, l’any 2022 Top tennis acollirà l’organització del Torneig Internacional de tenis en cadira de rodes.

Els organitzadors agraeixen especialment la tasca dels voluntaris, vinculats a Top Tennis i al CT Montbui, així com tots els patrocinadors i col·laboradors, i al seu esforç que han permès que el torneig tirés endavant.

La competició, impulsada per l’equip de Top Tennis compta amb el suport i col·laboració del Club Tennis Montbui, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, la Federació Catalana de Tennis, la Federació Espanyola de Tennis, així com una trentena d’empreses patrocinadores.