Inici Destacats L’institut Badia i Margarit, finalista al premi Xavier Batlle a les Bones...

L’institut Badia i Margarit, finalista al premi Xavier Batlle a les Bones Pràctiques i a la Innovació Educativa

COMPARTIR

L’Associació Catalana per a la l’Excel·lència, QualicatEdu va convocar el 6è Premi Xavier Batlle per al reconeixement de bones pràctiques i projectes innovadors en educació. Entre tots els projectes presentats, en una primera fase de selecció, n’han escollit sis de finalistes, entre els quals hi figura el projecte presentat per l’institut Badia i Margarit d’Igualada, sota el títol Sapere aude! La (re)organització estructural al servei de l’aprenentatge, títol que vincula la cita que ha escollit el centre com a representativa, amb l’organització singular d’espais, horaris i matèries.

El projecte, que recull la filosofia del centre i la seva organització, ha estat elaborat per les professores Alba Sala i Mora – professora de francès i coordinadora de projectes internacionals- i Judit Serra i Morera -psicopedagoga i directora-, recollint el sentir de la comunitat educativa del centre: opinions d’alumnes, enquestes de valoració i aportacions del claustre al conjunt del projecte educatiu, treball que recull la construcció del projecte a partir dels 5 anys de vida del centre amb una aposta ferma pel treball de llengües i en llengües, i de i en tots els àmbits del currículum.

Els sis projectes finalistes presentaran el seu projecte a la segona fase del premi, en el marc de la 9a Jornada d’Excel.lència en Educació que tindrà lloc a Barcelona el 26 de març, i en la qual es decidiran els dos premis: el premi tècnic -escollit per un jurat i dotat amb 2000 euros- i el premi popular -escollit per votació popular i consistent en una avaluació e2cat-.

FER UN COMENTARI

*