Inici Destacats L’Infinit acollirà el segon torneig de pàdel en memòria de Gabriel Pérez

L’Infinit acollirà el segon torneig de pàdel en memòria de Gabriel Pérez

COMPARTIR

Els companys de Pàdel del jove Gabriel Perez Escalante organitzen per segon any consecutiu el torneig de Pàdel en la seva memòria al complex esportiu de l’Infinit d’Igualada el proper dijous 23 d’agost.

Pérez va morir el 23 d’agost de 2016 després d’una apendicitis que no va ser diagnosticada a temps. L’objectiu de la competició és reunir com més gent possible, entre familiars, amics i companys del món del pàdel. La primera edició va comptar amb un centenar de participants.

El sistema de joc serà omplir les cinc pistes de l’Infinit els torns de joc que realitzaran. En cada torn es realitzaran partits de 10 minuts, els jugadors que guanyin el seu partit aniran escalant a la pista superior i els jugadors que perdin, anirant baixant de pista.

Cap a les 20:45h s’aturaran els partits per recordar al Gabriel amb música i parlaments amb presència de tots els jugadors, amics i familia, davant de la placa commemorativa que es va instal·lar l’any passat a la paret de l’Inifinit on dona accés a les pistes de pàdel.

L’organització vol agrair l’ajut dels col.laboradors que han contribuit amb donacions i regals pel sorteig final. També es vol agrair a la familia del Gabriel per les facilitats donades per a la realització del torneig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*