Inici Poliesportiu L’Infantil Femení del Handbol Igualada, sotscampió de Catalunya

L’Infantil Femení del Handbol Igualada, sotscampió de Catalunya

Semifinal ACADÈMIA IGUALADA CHI-25 C.H. TERRASSA «A»-24

Primer partir del Top-4 contra el Terrassa «A». S’observen molts nervis en les noies que malgrat que no jugar al seu millor nivell saben tirar el partit endavant jugant en equip, circulació fins als extrems i compromeses en defensa. Aconsegueixen arribar a la mitja part 13-10 per sobre en el marcador.

La segona part segueix una mica la tònica de la primera, el Terrassa és un bon equip amb una excel·lent jugadora que porta tot el joc d’atac però sense ser individualista. A nosaltres les segones parts ens costen, sobretot contra equips exigents, per la manca de rotació que tenim a la banqueta. (Tots els equips del Top 4 presentaven 14 jugadores i nosaltres 9). Ens empaten, ens avancem de dos i ens tornen a empatar a 23 a manca de cinc minuts. Molts nervis al públic i a la pista però l’últim parcial és de 2-1 per les igualadines que s’emporten la plaça a la final.

Final OAR GRÀCIA SABADELL-22 ACADÈMIA IGUALADA CHI-20

Ens enfrontàvem a un rival temible segons resultats de tot l’any, l’OAR comptava tots els seus partits per victòries i algunes d’aclaparadores contra bons equips. Comença el partit i les nostres jugadores ens deixen flipant, jugant decidides, bones passes, bones circulacions, bones definicions i la defensa digna de la selecció francesa. Les de l’OAR s’estavellaven una vegada i una altra contra la nostra 5-1 i si podien llençar es trobaven amb la nostra portera (millor portera del TOP4). Marxem als primers minuts amb un parcial 1 a 5.

L’entrenador contrari desquiciat, el públic de l’OAR, que són un exemple de com s’anima a un equip (tambors, balls, cançons, coreografies…) amb cara de circumstàncies i la seva jugadora estrella (mpv del TOP4) frustrada perquè no sabia com aconseguir penetrar la nostra defensa. Minut 11 , 4-7 . Tot molt ben lluitat i amb un esforç titànic davant un equip que t’exigeix moltíssim, tant en atac com en defensa. Final de la primera part 9-13. Primera part per emmarcar i veure-la en vídeo una vegada i una altra com si fossis un friqui total.

La incògnita era si resistiríem la seva sortida a l’inici de la segona part.

Doncs si la vam resistir i amb un mèrit impressionant, jugant amb 4 jugadores de pista per dos exclusions seguides. Nou de la segona i seguíem per davant 14-17.La referida jugadora de l’OAR que és de selecció catalana, va anar canviant de posició per trobar els forats i ara sí que ens castigava fort. L’entrenador rival va fer una bona circulació de banqueta que les mantenia fresques, una utopia pel nostre equip. Els àrbitres que havien estat molt correctes durant la primera part, en aquesta segona ens van restar. Les jugades dubtoses sempre eren per l’OAR , la primera falta pitada en atac en un equip que entren com autèntics ariets va ser xiulada a manca de segons per finalitzar el partit i com a mínim una exclusió nostra s’haurien pogut estalviar. Minut 17 , 20-20 i si fins ara anàvem en reserva aquí se’ns va acabar la benzina. La nostra afició es va quedar afònica animant a l’equip, però ja no va poder ser, final de partit 22-20.

Sots campiones amb el cap molt alt, perquè quan has donat tot el que tenies dins, has demostrat que ets el millor equip quan el físic està igualat i has fet callar els tambors de l’OAR, no has perdut, t’has guanyat el respecte i l’admiració de tots els assistents a un Top 4 que pensen:» Jo també vull ser com elles».

Em poso dempeus i em trec el barret davant d’aquestes noies que ens han demostrat que amb esforç, il·lusió i compromís res és impossible.

Mil gràcies també al Sergio pel que els hi ha ensenyat a les nenes i pel seu impecable saber estar, mil petons a l’ Olga pel seu recolzament incondicional a les nenes sabent en tot moment que els havia de transmetre, mil agraïments a la Mònica per formar a la Judit com un tros de portera i mil abraçades al Jerson i la Pilar per la seva impagable feina a l’ombra no sempre reconeguda. Quin tros d’EQUIP que tenim.

Jugadores: Aroa Sánchez , Alba Senar , Judit Solanelles , Rebeca Gutiérrez, Èrika Chia , Mèlat Olivé , Núria Garriga, Aina Hornas i Júlia LLadó.
Entrenadors: Sergio i Olga Delegats: Pilar i Jerson