Inici Bàsquet L’Infantil Femení A del Club Bàsquet Igualada, campió interterritorial

L’Infantil Femení A del Club Bàsquet Igualada, campió interterritorial

COMPARTIR

Aquest ha estat un cap de setmana important per a diferents equips del Club Bàsquet Igualada, que han assolit els seus reptes.

El Dental Marcè i Sagarra Infantil Femení A va proclamar-se campió de Catalunya Infantil Interterritorial 2018-19 després de la final a 8 que va tenir lloc durant aquest cap de setmana a Vilafranca del Penedès. Partits intensos que les igualadines van resoldre amb un domini excel.lent del joc. Han fet una gran temporada i han sabut lluitar cada partit.

El dissabte, l’Alain Afflelou Sènior Masculí B va guanyar també el tercer partit del play-out i va aconseguir la permanència a Segona Catalana. Un gran triomf que va demostrar que en els moments clau han sabut resoldre el partit amb solvència i eficàcia.

I el diumenge a les 20h, el pavelló de Les Comes es va omplir per animar a les jugadores del primer equip femení. L’Yvette Pons CB Igualada va aconseguir la tercera i definitiva victòria contra el TGN Bàsquet i mantenir-se així a Copa Catalunya, l’èlit del bàsquet femení català.

FER UN COMENTARI

*