Inici Futbol L’infantil de l’Igualada goleja al Sant Sadurní

L’infantil de l’Igualada goleja al Sant Sadurní

Aquest cap de setmana van donar començament les competicions de futbol de base. És habitual que segueixi i escrigui sobre els equips de la UD. San Mauro, però en la tarda d’avui, i després d’un dinar familiar a Vilanova, em disposo a desplaçar-me fins a l’estadi Mnpal. La Triola de Sant Sadurní d’Anoia per veure jugar un dels més joves de la família, dels dos futbolistes que tenim en la mateixa.

Tarda calorosa a La Triola, amb la petita tribuna amb alguns dels familiars de familiars dels jugadors forans. Aquests joves jugadors , compten entre onze i dotze anys i ja apunten maneres de bons futbolistes , diversos d’ells , demostren una personalitat molt marcada a l’hora d’expressar sobre el camp la seva manera d’entendre el futbol, malgrat la seva joventut .

En els primers minuts, la prioritat és posicionar-se bé sobre el terreny de joc, assimilant les mesures del mateix, per minuts més tard posar en marxa la màquina un cop estiguin tots els jugadors amb la posició presa. Comença l’espectacle .

Està clar des d’un principi que l’equip blau, que avui es veu obligat a canviar la seva samarreta habitual per una ataronjada tirant a vermella, per la coincidència del color de la seva elàstica amb l’equip local , és un equip molt treballat tàcticament .

Prefereixen carregar el joc per la banda esquerra, on el dorsal 11 es posiciona com a interior esquerre, i al costat d’ell , més enganxat a la banda , el dorsal 7, el qual és molt ràpid internant per la banda. En ocasions opten per jugar en llarg a l’espai, perquè el dorsal 10 intenti guanyar l’esquena als defensors locals .

En definitiva, quan les posicions estan definides i la màquina comença a funcionar , entre el Mnt.31 i el Mnt.37 , aquests bojos baixets porten un avantatge al marcador de 0-3 . En la competició infantil, els partits es disputen en dos temps de 35 minuts cadascun, per això, el resultat al descans seria de 0-2 .

En els primers compassos de la segona part , un autogol d’Arnau , permetria als locals escurçar distàncies amb el 1-3 . La qual cosa , va permetre reprendre esperances als del país del cava.

Però l’engranatge del joc Igualadí es va posar novament a funcionar , i entre els minuts 51 i 59 , arribarien tres nous punts, amb els quals el lluminós es posaria amb un clar 1-6 , per als visitants , Eduard faria el 1-7 en el Mnt.65 . I a falta d’un minut per al final , arribaria el definitiu 2-7 .

Amb el xiulet final, els jugadors dels dos equips , es posicionen sobre el cercle central , per rebre els aplaudiments dels familiars i aficionats respectius, amb la corresponent alegria i satisfacció per part de l’expedició igualadina .

Els nois de l’Igualada aniran a dormir aquesta nit com a líders de grup, a l’espera que acabin els partits que es jugaran demà diumenge , per conèixer si algun dels seus rivals va ser capaç d’anotar més de set gols.

El proper partit dels nois serà el dissabte 12 d’octubre, a les 13’15 hores al Mnpal. de les Comes (camp superior) on s’enfrontaran a l’Escola de Futbol Prat Blaugrana , en la segona jornada del campionat.

Àrbitre . Sr Poveda Bujalance . Col·legi. { Penedes – Garraf } Valoració . { Correcte }