Inici Bàsquet L’Industrial Borobil CB Igualada aconsegueix la permanència a 1a Catalana

L’Industrial Borobil CB Igualada aconsegueix la permanència a 1a Catalana

INDUSTRIAL BOROBIL CB IGUALADA 54 – CB TONA A 42

Van jugar: B.Enrich (13), À.Matencio (7), M.Garriga (4), A.Baltà (11), M.Criado (2) -cinc inicial-, M.Puig, P.Latorre (6), C.Fratila, T.Lamolla (6), E.Matencio, A.Latorre (1), À.Riera (4)

Parcials: 11-6, 14-8 (25-14), 14-15 (39-29) 15-13 (54-42)

Partit a Les Comes corresponent a la 5a jornada del grup de permanència, entre Industrial Borobil SMB contra el CB Tona. En aquest partit havia molt en joc degut a la igualtat, tant el partit d’anada com en el mateix grup i també per aconseguir la salvació matemàtica.. La tensió era evident i es va veure reflectida des del primer moment amb un joc poc fluid i de poc encert. Tot i això, els igualadins van començar més encertats amb un parcial de 8-0. El visitants, que van tenir el suport de molts afeccionats desplaçats al pavelló de Les Comes, van reaccionar amb intensitat i físic, però els anoiencs van seguir per davant.

El segon període, gràcies a una espectacular defensa, el conjunt igualadí va començar a distanciar-se i a poder gaudir d’avantatges per damunt els 8-10 punts. S’arriba al descans amb un 25 a 14.

A l’inici del tercer període, els visitants van apretar molt més en defensa, més encertats en atac i intensos en el rebot ofensiu. L’ Industrial Borobil va passar uns minuts més difícils en l’inici del tercer, però també van aconseguir pujar la intensitat aconseguint moltes segones opcions i mantenint l’avantatge.

En el darrer període, el partit va estar molt travat i poc fluid.  El millor encert en el tir exterior dels igualadins van fer traspassar els nervis al CB Tona que veia com s’escapa el partit i l’average de 7 punts aconseguits a la seva pista. El partit acaba amb la victòria dels nois d’en Marc Rovirosa per 54 a 42. Gran ambient de bàsquet el viscut a Les Comes amb el pavelló ple.

Aquesta victòria ratifica la permanència del Industrial Borobil SMB tot i la falta d’una darrera jornada on els blaus jugaran diumenge dia 29 contra el CB Prat.