Inici Destacats L’Incasòl construirà 24 pisos de lloguer assequible a Igualada

L’Incasòl construirà 24 pisos de lloguer assequible a Igualada

COMPARTIR

Igualada tindrà 24 pisos de lloguer assequible. Els habitatges, que s’ubicaran entre el carrer Joan Serra Constansó i l’avinguda dels Països Catalans del polígon de Les Comes, es començaran a construir a finals de l’any 2019. Abans però, l’Institut Català del Sòl (Incàsol), que és qui es farà càrrec del cost de la construcció, farà un estudi de la demanda per determinar quin segment de la població podrà accedir als habitatges. Els detalls dels pisos es concretaran més endavant, quan es determini el perfil dels usuaris als que s’adreçaran. El projecte sortirà a licitació durant el primer trimestre del 2019 i la inversió oscil·larà entre els 2 i 2,4 milions d’euros.

Segons ha explicat aquest dimecres el director de l’Incasòl, Albert Civit, el preu dels lloguers d’aquests nous habitatges estarà entre un 20% i un 25% per sota del preu de mercat.

El terreny ja és propietat de l’Incasòl i el pas previ per iniciar el projecte és que l’Ajuntament d’Igualada aprovi en el pròxim ple municipal una modificació del Pla General per tal de permetre els nous habitatges faclitant una major densitat d’urbanització a la zona.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*