Inici Hoquei L’IHC desaprofita un 0-2 a la pista del Noia (4-3)

L’IHC desaprofita un 0-2 a la pista del Noia (4-3)

L’Igualada Calaf Grup no ha pogut estrenar el nou espònsor amb una victòria, tot i que l’ha tingut a tocar fins al final. Els arlequinats s’han posat per davant molt d’hora (0-2 en 2 minuts) i han dominat la primera meitat. A la segona l’IHC ha perdut profunditat i en canvi els locals, amb una defensa gairebé perfecta,  han accentuat el seu joc interior tradicional i han aconseguit remuntar fins al 4 a 2.

[Img #25776]De fet el partit ha quedat decidit en el minut 9 de la represa quan Muntané no ha pogut aprofitar un 1 contra porter en una contra vertiginosa dels arlequinats. En la continuació Caldú ha enviat la bola a l’escaire i ha capgirat el marcador. Del 2 a 3 s’ha passat al 3 a 2. Després una actuació molt arbitrària dels col.legiats amb les faltes (9 per l’IHC per 2 d’un Noia que ha jugat gairebé 15 minuts amb 9) ha acabat de sentenciar el partit. El 4 a 3 de Pol Galbas ha posat emoció als últims segons d’un partit que els igualadins haurien merescut com a mínim empatar.

Un 0-2 que més aviat perjudica

Encara que pugui semblar estrany a l’IHC no li ha anat massa bé marcar tant ràpidament a l’Ateneu. Quan encara no s’havia arribat al primer minut l’omnipresent Baliu (ha participat en els 3 gols de l’equip) ha obligat a una aturada de Gil i dani ha caçat el rebor per marcar el 0-1. I només un minut després el mateix Ton ha marcat el segon amb un míssil a baixa alçada i des de mitja pista.

Amb el marcador a favor els igualadins han jugat molt còmodes. Han estat els seus millors minuts de joc. Potser l’únic que ha faltat és un punt de projecció ofensiva per acabar de trencar el partit però el marcador permetia jugar sense presses. De tota manera Met Molas hauria pogut fer el 0 a 3 en un gran revés doble que ha enviat la bola.

I aleshores ha arribat la primera jugada desafortunada. En l’enèssima jugada interior del Noia l’Elagi ha perdut el pal i els àrbitres han assenyalat penal. El llençament de la pena màxima ha estat la segona jugada malhaurada. Perque el porter arlequinat ha arribat a tocar la bola que ha llençat Ferran Rosa però ha acabat entrant plorant. Amb aquest 1 a 2 “llagrimós” s’ha arribat al descans.

Més infortuni

La segona meitat ha començat igual de infortunada. Borja Ferrer ha aprofitat un mal tancament en defensa per sortir de darrera la porteria i empatar el partit. El 2 a 2 ha fet mal a l’equip que s’ha centrat en el treball en defensa però ha tingut poca profunditat a l’atac.

I aleshores ha arribat l’infaust minut 9… L’IHC munta una contra rapidíssima que deixa Muntané en carrera i amb només Gil per davant.  El porter però li ha pogut aturar el remat i en la continuació Caldú ha enviat a la xarxa un gran tir des de la frontal de l’area. En només uns segons es passava de la victòria a la derrota.

A partir d’aquí l’IHC ha pujat la intensitat per intentar re-equilibrar el partit. Però s’ha trobat amb un arbitratge molt desafortunat especialment en la interpretació de les faltes. Als igualadins els n’han assenyalat 5 de seguides mentre els locals s’han quedat aturats en les 9. El Noia ha aprofitat la FD per fer el gol que al final ha estat decisiu. I ja amb el 4 a 2 ha passat el que no havia estat possible en els llargs minuts anteriors, ha arribat finalment la desena falta local però Pol Galbas no ha pogut aprofitar la FD. Si que ho ha fet després rematant a porteria buida una extraordinària acció de Baliu enganyant tota la defensa i el porter locals .

La ¨desena” del Noia ha estat tot un miratge per que els igualadins han tornat a acumular 5 faltes de cop (un parcial de 9 a 2) i han arribat a la FD de 15 (l’Elagi, però, li ha aturat a Albesa). L’Igualada Calaf Grup no ha tirat la tovallola i ha seguit buscant l’empat fins al darrer segon. Però la victòria se li ha esmunyit entre els dits.

NOIA 4 (1/3): Gil, Del Amor, Caldú (1), Esteller i Palau, equip inicial. Borja Ferrer, Albesa (1), Rosa (1) i Xaus,

IGUALADA CALAF GRUP 3 (2/1): Elagi Deitg, Ton Baliu (1), Met Molas, Dani Lòpez (1), Sergi Pla, equip inicial. Pol galbas (1), Joan Muntané, Tety Vives. Nil Garreta, Àlex Ferrer.

Gols: 0-1 Dani Lòpez (m 0.57), 0-2 Ton Baliu (m 1.50), 1-2 Rosa penal (m 15.32). SEGONA PART. 2-2 Borja Ferrer (m 2.50), 3-2 Caldú (m 9.33), 4-2 Albesa FD (m 20.40), 4-3 Pol Galbas (m 22.38)

Incidències: Mal arbitratge de Ribó i Tavera, especialment amb la discrecionalitat de les faltes a la segona meitat.

300 espectadors a l’Ateneu Agrícola, un centenar dels quals eren igualadins. El Front tauró ha fet sentir els seus càntics durant tot el partit, L’Igualada ha estrenat el nou patrocinador CALAF GRUP amb la segona samarreta, la de color groc.