Inici Cultura L’igualadí Sergio Mancebo, premiat com a videògraf de l’any 2020

L’igualadí Sergio Mancebo, premiat com a videògraf de l’any 2020

COMPARTIR

Sergio Mancebo, veí d’Igualada, ha estat nomenat Videògraf de l’any 2020 en el prestigiós certamen Unionwep que reuneix els més destacats fotògrafs i videogràfics de país.

Han estat més de 200 peces presentades en aquesta edició de 2020 en diferents categories de vídeos de noces, sent aquestes “Millor Tècnica”, “Millor Història” i “Millor Trailer”, resultant Mancebo guanyador en “Millor Tècnica” i obtenint una alta classificació en la resta de categories, el que fet i fet li va servir per reunir la puntuació més alta i ser proclamat “Videògraf de l’Any” Unionwep 2020.

En els darrers anys Mancebo ja havia obtingut diferents nominacions en diferents certàmens però ha estat aquest reconeixement el més esperat i desitjat que ha aconseguit mai, ja que com ell mateix reconeix, és el major reconeixement que hi ha al nostre país al món dels videogràfics de casaments.

La gala de premis Unionwep és el certamen més esperat pels fotògrafs i videogràfics de país, no només pel prestigi que suposa obtenir un reconeixement entre tant talent, sinó perquè porta anys celebrant a Barcelona al congrés Photo Fòrum Fest, que reuneix cada any a gairebé mil persones entre assistents a congressos, patrocinadors i professionals relacionats amb el món de la fotografia i el vídeo.

“Sempre m’he sentit feliç en veure a companys com els atorgaven el seu premi, la sensació quan veus el teu nom aquí és enorme, m’havia relaxat pel que fa als concursos i en ple confinament … I diuen que les coses arriben en el moment adequat, no sé si serà aquest, el que si sé és que ho penso aprofitar a el màxim. He après en tot el que porto de la meva carrera que facis el que facis fes-ho des del cor”, explica  Sergio Mancebo.

Aquest any, donades les circumstàncies, l’organització ha decidit resoldre el concurs a través d’internet. Unionwep neix al 2009 amb la intenció de dignificar la fotografia i els vídeos de noces.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*