Inici Destacats L’igualadí Roger Argemí estrena ‘La fina línia’

L’igualadí Roger Argemí estrena ‘La fina línia’

COMPARTIR

Després de superar els 600.000 streamings a Spotify amb el tema “Can I call you home” al costat de l’eurovisiu Måns Zelmerlöw, Roger Argemí ha tornat a l’actualitat discogràfica estrenant, mes a mes des del novembre passat, cançons del que serà el seu segon treball “Gravetat”. El passat 12 d’abril, el jove artista va publicar a través de la discogràfica Crea Music “La fina línia”, a totes les plataformes digitals.

“La Fina Línia” és un crit contra la necessitat de definir les emocions i les relacions socials, una lluita contra els estereotips i les normes socials establertes. Mesclant el pop amb l’R&B internacional d’artistes com Charlie Puth o Nick Jonas, parla de trencar el “límit” i esborrar els etiquetatges entre dues persones. El single ve acompanyat d’un videoclip enèrgic i ple de color.

Abans d’aquesta estrena, Roger Argemí ja havia avançat les següents cançons del disc “Gravetat”:
“Per sempre” (novembre 2018). Una cançó pop amb tocs d’electrònica que fa una crida al tòpic carpe diem.
“Aire” (desembre 2018). Una profunda introspecció personal després de moments en què costa respirar.
“Viu (feat. Oan)” (gener 2019). Un tema enèrgic i amb missatge positiu, d’influències diverses i amb la col·laboració del raper Oan Hostench.
“Directament” (febrer 2019). Enregistrat en viu a Medusa Estudio i amb Manu Guix al piano, es tracta d’una declaració d’estima que reflecteix el moment en què les fletxes de l’amor et travessen el cos i et maten.

Roger Argemí ha format part d’algunes de les radiofórmules més importants del país i s’ha colat en diverses playlist i llistes d’èxits. També ha publicat ‘Loco por Sentir’, BSO de ‘La Empresa Más Loca del Mundo’, una websèrie amb la participació d’estrelles com Iniesta o Dulceida. Després del seu primer disc ‘Un Nou Sentit’, presenta noves històries pop i R&B carregades de sentiment amb la discogràfica Crea Music.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*