Inici Destacats L’igualadí Roger Argemí, al disc de La Marató de TV3

L’igualadí Roger Argemí, al disc de La Marató de TV3

COMPARTIR

L’igualadí Roger Argemí ha participat al disc de La Marató de TV3 d’enguany amb la cançó titulada “Mots”. Ho fa al costat de la vocalista Maria Jacobs cantant el tema original “Words”, un èxit de principis dels 80 de F. R. David. “Mots” expressa el valor de les paraules en un moment com el de la pandèmia i la voluntat de dir “t’estimo” encara que sigui en condicions difícils. Aquesta cançó s’ha produït als estudis Ten Productions de la mà del prestigiós productor Toni Ten.

El disc de La Marató 2020 conté 19 cançons i hi participen 30 artistes nacionals i internacionals. Es posarà a la venda en format físic el diumenge 29 de novembre, al preu de 10 euros, amb els diaris d’àmbit català, i a la botiga en línia de TV3. Digitalment, es pot reservar a través d’iTunes a partir de l’11 de novembre. El disc es podrà escoltar en streaming a Apple fins al 31 de gener, i fins al 31 de març es podrà escoltar gratuïtament tot el fons musical d’Apple. El CD consolida l’edició en suport ecològic i reciclable.

Roger Argemí te dos discos publicats “Un nou sentit” [Crea Music, 2016] i “Gravetat” [Crea Music, 2019] i ha aparegut amb la seva cançó Ara te’n vas a la sèrie Les de l’hoquei, emesa per TV3 i Netflix. A més, ha compost “Loco por sentir”, la BSO oficial de la sèrie de GolTV “La empresa más loca del mundo”. Paral·lelament, el compositor i productor ha fet les seves primeres incursions en el món de la composició component amb autors nacionals i internacionals.

FER UN COMENTARI

*