Inici Destacats L’igualadí Robert Hernando publica la segona part del seu “Gladius”

L’igualadí Robert Hernando publica la segona part del seu “Gladius”

COMPARTIR

L’igualadí Robert Hernando acaba de publicar “Gladius II”, seqüela de la seva reeixida òpera prima literària. Una novel·la que arriba més tard del previst, ja que el novembre del 2020 l’autor va ser diagnosticat d’un Mieloma Múltiple, un agressiu càncer hematològic que l’ha tingut fora de joc una bona temporada i contra el que encara continua lluitant.

En aquesta nova entrega el valent Aitor Tresor, segueix enrolat al Circ Màxim del mafiós italià Marco de Luca. El debut estel·lar a Clunia l’ha convertit en un dels actius més carismàtics de l’espectacle. No obstant, el jove exboxejador barceloní seguirà molt a desgrat seu, intentant lluitar a esquenes de la seva família; malgrat que ell mateix pressenteix que ja no lluita exclusivament per saldar deutes impossibles.

Ara, els seus sentiments s’entremesclen; la cobdícia, el poder i, en certa manera, sentir-se gladiador alhora que esclau de l’organització i els seus milionaris lanistes; tal com passava a la vella Roma, ho tenen d’alguna manera lligat a la contesa i la refrega a la sorra. Com si un invisible cordó umbilical el tingués encadenat a la mística universal del circ, viu pres de la contradicció.

D’altra banda, la Interpol comandada pel veterà i astut inspector Harry Brown i la seva nomenada mà dreta, la bella italiana Amanda Maldini cada vegada estan més a prop de destapar el clandestí xou internacional en què multimilionaris i oligarques de tot pelatge, repartits per tota la immensitat del globus terraqui, han posat bona part del seu temps i diners per diversió. Delictiu o no: pasta és pasta.

“Gladius II” ja és a la venda a llibreries, Amazon, La Casa del Llibre, FNAC, etc…

Robert Hernando és mestre industrial de professió i des de l’any 1995 col·labora activament amb diferents mitjans de comunicació, la majoria esportius. En els darrers temps també ha participat en diversos projectes amb diferents productores de ficció nacional. A més dels dos volums de “Gladius” també ha publicat “Grial Montserrat”, un thriller de suspens que no ha deixat indiferent ningú.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*