Inici Atletisme L’igualadí Oriol Marimon, sotscampió d’Espanya de duatló per clubs de segona divisió

L’igualadí Oriol Marimon, sotscampió d’Espanya de duatló per clubs de segona divisió

COMPARTIR

El passat 16 de març es va disputar a Punta Umbría (Huelva) el Campionat d’Espanya de duatló per clubs, competició on cada club havia de prendre part a la prova amb 10 corredors, que disputaven individualment un duatló de 5 km de carrera a peu, 20 km de ciclisme i 2,5 km més de córrer per finalitzar la prova. Els 10 integrants que alineava cada club puntuaven segons la posició individual obtinguda, on la suma total dels corredors atorgava la puntuació final de cada equip.

En la prova corresponent a la segona divisió nacional, cal destacar la 2a posició d’entre 16 equips, i per tant, el subcampionat d’Espanya aconseguit per el Flor de Triatló, tenint entre els seus 10 corredors a l’igualadí Oriol Marimon, que finalitzà la prova en la 28a posició individual. La segona divisió fou guanyada per l’Arena d’Alicante, seguit del mencionat Flor de Triatló, mentre que els andalusos del Tritrain4you ocuparen el 3r calaix del podi.

Amb la puntuació obtinguda en aquest campionat, el més important de la lliga espanyola de duatló, l’equip català encarrila l’ascens a la primera divisió nacional a falta de la disputa de les últimes proves a Avilés i a Soria.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*