Inici Destacats L’igualadí Marc Ramírez fa podi al Campionat d’Espanya d’escalada

L’igualadí Marc Ramírez fa podi al Campionat d’Espanya d’escalada

COMPARTIR

Hi ha un grup de joves escaladors que ara farà uns 4 o 5 anys van començar a escalar a Ingravita. Alguns d’ells van descobrir l’escalada llavors i ara formen part de l’Ingravita-CTEEC (Centre de Tecnificació d’Escalada Esportiva de Catalunya), el grup de competició del rocòdrom igualadí.

Gràcies a la seva motivació, als entrenaments i a la constància han començat a destacar en l’escalada de competició. Sense anar més lluny, el passat mes de setembre el Marc Ramírez va aconseguir el seu primer podi en una competició a nivell espanyol quedant 3r classificat del Campionat d’Espanya d’escalada de dificultat juvenil.

Unes setmanes abans havia aconseguit la 1a posició en el campionat de Catalunya d’escalada de velocitat, just davant del també Igualadí Nil Pelfort que anava guanyant abans de relliscar en l’últim moment.

Per altra banda, l’Alba Pelfort va aconseguir la 5a posició en el mateix Campionat d’Espanya celebrat a Barcelona, quedant molt igualada amb tot el grup d’escaladores internacionals de la seva categoria (Maria Benach, Ana Belen Argudo, Aida Torres i Rut Monsech, per odre de classifiació).

El passat mes d’agost l’Alba va participar als Campionats del Món de la IFSC (Federació Internacional d’Escalada Esportiva) que es van disputar a Moscú.

En aquesta competició es duien a terme les proves d’escalada de velocitat, bloc i dificultat però només va poder participar en la prova de dificultat, degut a que es trobava en fase de recuperació d’una lesió que li va afectar el turmell esquerra. La lesió es va produir competint en una prova del circuit de competicions internacionals de bloc, a Soure, Portugal, a principis de Maig. Tot i això, va aconseguir una molt meritòria 42a posició.

L’Alba debuta aquest cap de setmana en el Campionat Absolut de Dificultat representant el CTEEC els propers a Pamplona.

Aquests són els últims progressos de l’equip de competició Ingravita-CTEEC que ben segur s’anirà ampliant d’ara en endavant.

Des d’Ingravita volen donar les gràcies a la FEEC, als esportistes per confiar en nosaltres i especialment al Francesc Prat, a qui desitgem molta sort en els nous projectes.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*