Inici Societat L’igualadí Joan Maria Morros, nou degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya

L’igualadí Joan Maria Morros, nou degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya

COMPARTIR

La degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet, ha anunciat aquest dimecres que renuncia al càrrec per motius personals i la Junta de Govern de l’entitat ha aprovat que l’igualadí Joan Maria Morros, fins ara vicedegà, passi a ocupar el càrrec de degà del col·legi fins que es convoquin les pròximes eleccions, previstes d’aquí un parell d’anys. El relleu es formalitzarà a mitjans del mes de desembre.

La Junta de Govern ha agraït la feina i la dedicació de Neus Bonet en aquests prop de 10 anys al capdavant del Col·legi; aquests darrers sis anys com a degana, des del març del 2014, i els quatre anteriors com a vicedegana durant el mandat del degà Josep Maria Martí.

Joan Maria Morros, director d’informatius de RAC1, ha anunciat a la Junta de Govern que treballarà amb la voluntat de continuar amb la feina engegada per la degana i que sempre s’ha compartit a la Junta de Govern. Això significa, ha afegit Joan Maria Morros, entre altres aspectes, “continuar en la defensa dels periodistes davant qualsevol tipus d’ingerències, coaccions i agressions i reforçar el paper del Col·legi de Periodistes com a entitat que treballa per la defensa del periodisme a Catalunya”.

FER UN COMENTARI

*