Inici Art L’igualadí Gerard Freixes porta “Las Horas” al Kronos Art BCN

L’igualadí Gerard Freixes porta “Las Horas” al Kronos Art BCN

COMPARTIR

El vídeo musical “Las Horas” realitzat per l’igualadí Gerard Freixes i Pilar Pascual per al grup Delanada es projectarà en la segona edició del Festival d’Art Contemporani Kronos Art BCN, que es celebra fins el 29 de setembre al Centre d’Art Santa Mònica de Barcelona.

El Festival Kronos Art BCN és un festival multidisciplinari d’art contemporani que té el pas del temps com a eix artístic principal. A través d’obres de reputats creadors nacionals i internacionals es representa el passat, el present i el futur de l’art. Per això presenta obres d’artistes tan reputats com Andy Warhol, Maya Deren, Salvador Dalí o Francis Bacon jutn a reputats creadors contemporanis com Shepard Fairey, Jaume Plensa,María Cañas o Andreas Englund entre altres.

El vídeo de Pilar Pascual i Gerard Freixes es part de la secció de videoart del festival. En ell s’adapta a imatges la cançó homònima de Delanada, procedent del seu disc “Cuatro canciones para no dormir y una declaración de intenciones” de 2009. A partir de la lletra de la cançó,el vídeo parla de l’elasticitat del temps passat i la nostàlgia. Per a això s’usen antics films en super-8 que són alterats, manipulant-ne l’element temporal per a moure’s endavant i enrere en el temps.

Les projeccions de videoart, amb “Las Horas” entre elles, es realitzen en horaris variables durant tot el festival.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*