Inici Música L’igualadí Frank Trax, l´únic DJ estatal en una gira d´abast mundial

L’igualadí Frank Trax, l´únic DJ estatal en una gira d´abast mundial

COMPARTIR

[Img #4454]El DJ igualadí Frank Trax participarà el 14 de febrer al concert a Madrid del Festival ASOT 600. L’holandès Armin van Buuren, que ocupa el número 1 en el rànquing mundial de DJ per quarta vegada, és el creador del programa A State of Trance (ASOT), amb 25 milions d’oients a tot el planeta, i ha organitzat una gira mundial amb 12 festes exclusives. Frank Trax és l’únic representant de l’estat en tota la gira.

Des de molt aviat, Frank Trax mostra un gran interès per la música «dance», afició que el porta a col•laborar amb diverses formacions de l’escena Hip Hop Barcelonesa editant diversos treballs al costat dels pioners d’aquesta especialitat de so urbà i ja al 1992 resulta vencedor al campionat del món del DMC (Disc Mix Club).

DJ resident durant més de 6 anys a la discoteca Scorpia, ha estat introductor al nostre país de sons com el Trance, Techno Belga, hardtrance Alemany o el Jump Holandès.

Ha editat una desena de discos i participat en prop de quaranta recopilatoris, tots de gran difusió arreu d’Europa. Al llarg de la seva llarga trajectòria ha actuat a sales de pràcticament tot el món.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*