Inici Destacats L’igualadí David Muñoz, amb la selecció catalana de beisbol U18

L’igualadí David Muñoz, amb la selecció catalana de beisbol U18

COMPARTIR

El passat 1 de març va finalitzar l’edició 2020 de la Catalunya Baseball Week, un prestigiós torneig de beisbol que acull els millors equips europeus en categoria U12, U15 i U18. Entre ells, la Selecció Catalana U18 on ha fet el seu debut el jove jugador igualadí David Muñoz Martínez de Arenzana en la posició de pitcher amb una destacada actuació en les seves intervencions.

Aquest llançador que actualment juga al BC Manresa Drac’s i que cursa 1er de batxillerat a l’institut Milà i Fontanals, tant sols fa poc més de 3 anys que practica aquest esport on ha experimentat una espectacular progressió, especialment en el darrer any on ha estat entrenat per la llegenda del beisbol cubà Remigio Leal. Amb treball i constància ha millorat la seva forma física i tècnica en el llançament, fet que l’ha posat al nivell d’altres jugadors de la seva categoria que fa més anys que practiquen aquest esport.

Malgrat que pugui semblar excepcional la seva pràctica a casa nostra, Catalunya té 80 equips de beisbol en diferents categories on juguen més de 1.500 esportistes federats a la Federació Catalana de Beisbol i Softball.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*