Inici Cinema L’igualadí Biel Rossell, premiat al festival de cinema polonès Ale Kino! per...

L’igualadí Biel Rossell, premiat al festival de cinema polonès Ale Kino! per ‘La vida sense la Sara Amat’

COMPARTIR

‘La vida sense la Sara Amat’ continua la seva trajectòria exitosa amb el jove actor igualadí Biel Rossell com a protagonista. La pel·lícula dirigida per Laura Jou acaba de ser guardonada al certamen polonès Ale Kino! El festival internacional dedicat al públic juvenil ha distingit aquesta coproducció de La Xarxa i Massa d’Or Produccions amb el premi especial de l’organització als millors actors joves per les actuacions dels seus protagonistes: Maria Morera (Sara) i Biel Rossell (Pep).

En la seva 37a edició, el festival també ha premiat, en la mateixa categoria, els actors Niamh Wilson (Giant Little Ones) i Paula Ritts (Magical Christmas Eve).

La pel·lícula optarà el 19 de gener a guanyar dos Premis Gaudí, en les categories de millor música original i millor fotografia. Els guardons s’entregaran a l’Auditori CCIB del Fòrum.

‘La vida sense la Sara Amat’ està basada en la novel·la homònima de Pep Puig, guanyadora del Premi Sant Jordi 2015 i es va estrenar als cinemes del país el mes de juliol.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*