Inici Destacats L’igualadí Bernat Jaume guanya al campió del món d’esquaix

L’igualadí Bernat Jaume guanya al campió del món d’esquaix

COMPARTIR

El club Metropolitan va ser escenari d’un partit d’exhibició entre l’igualadí Bernat Jaume i l’actual campió del món i 2 del ránquing mundial, Karim Abdel Gawad.

Aquest jugador egipci és trobava a Barcelona de la mà de BGS, empresa barcelonina que organitza campus internacionals d’estiu a jugadors d’arreu del món a la ciutat comtal.

El Bernat va sortir a pista sense cap complexe ni por, sempre agressiu i amb les idees clares. El partit de caire amistòs, es va jugar la pista on entrena quasi be cada dia i amb una graderia a “petar” sempre respectuosa, però decantada clarament i com és lògic, a favor de l’anoienc.

Tot aquest cocktail va superar de forma evident al jugador nascut a El Caire que va quedar desbordat per complet. La victòria del Bernat 11-2, 11-7, 11-8 és va fonamentar amb unes ganes de victòria i un descaro que l’egipci no esperava i quan va donar símptomes de reacció, ja era massa tard i el Bernat tenia clar, que allò ja no se l’hi escapava.

Propera estació, Galícia per preparar amb el gallec Borja Golan, 16 del ráquing mundial, els dos propers grans compromisos a Australia, primers campionats desprès de la lesió de menisc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*