Inici Poliesportiu L’Igualada Vòlei Club obté els tres punts en un partit inacabat (3-1)

L’Igualada Vòlei Club obté els tres punts en un partit inacabat (3-1)

[Img #20687]El sènior masculí de l’Igualada Vòlei Club va vèncer dissabte al Gimnàs de Les Comes l’AEE Sant Quirze per la via ràpida, després que l’equip vallesà s’hagués de retirar per la lesió d’un dels seus sis jugadors quan tot just s’iniciava el quart set (parcials de 23-25/25-14/25-20/25-2). Aquesta és la segona victòria de l’equip anoienc en la Lliga de Promoció 2 de Segona Catalana. El proper partit serà dissabte a la pista del CV Mataró.

El sènior femení cau a Martorell (3-1)
El primer equip femení, en canvi, va perdre una gran oportunitat d’apropar-se als llocs capdavanters de la classificació després de caure a Martorell per 3 sets a 1 (21-25/25-20/25-21/25-13). Les igualadines segueixen així amb només una victòria en la segona lligueta de la temporada. El proper partit serà dissabte al Pavelló Els Joncs de Cunit.

Triomf ‘in extremis’ del filial femení a Vilafranca (2-3)

El filial femení va guanyar a Vilafranca el partit ajornat corresponent a la 16a jornada de 4a Catalana per 2 sets a 3 (parcials de 25-23/22-25/25-19/17-25/13-15). Les jugadores del sènior B van anar tot el partit a remolc, però van saber imposar-se en el quart set i forçar el ‘tie-break’ final per obtenir finalment els dos punts i la victòria.

L’Alain Afflelou perd contra el líder (3-0)
L’Alain Afflelou sènior femení C també va caure derrotat a la pista del CV Monjos B per 3 sets a 0 (25-20/25-13/25-14). En el primer set, les jugadores de l’Igualada van disputar els punts fins el final, però en el segon i tercer parcials no van poder seguir amb la dinàmica positiva. Tot i això, cal destacar que el rival era el líder de la classificació i les igualadines tenien diverses baixes a les seves files.