Inici Destacats L’Igualada Urban Running Night Show torna amb una jornada plena d’activitats

L’Igualada Urban Running Night Show torna amb una jornada plena d’activitats

COMPARTIR

Aquest dissabte, 19 de maig, torna l’Igualada Urban Running Night Show (IURNS), la iniciativa esportiva nocturna impulsada per l’Ajuntament de la capital de l’Anoia, que arriba a la setena edició i que preveu aplegar milers de participants.

Aquest any 2018, l’IURNS apostarà novament per la prova de 10 quilòmetres i la de 5 quilòmetres com les seves curses principals després que, enguany, la Mitja Marató de l’Anoia s’hagi tornat a disputar al marge d’aquest esdeveniment. El recorregut serà el ja clàssic traçat que permet córrer pel nucli històric d’Igualada i els principals carrers del centre. A més, enguany a la prova dels 10km hi haurà premis en metàl·lic per als cinc primers classificats absoluts masculins i femenins, que aniran des dels 30 fins als 180 euros. En aquest cas, les marques en homes hauran de ser inferiors als 35 minuts i les de les dones inferiors als 39 minuts.

Els 5km arrencaran a les 19:30h i els 10km a les 21h, però abans hi haurà diferents proves que permetran participar en l’esdeveniment a totes les franges d’edat que ho desitgin. Seran les ja clàssiques curses infantils de Kids&Us en diferents categories, la cursa de cotxets de nadons fins a 2 anys, les curses de patinets patrocinades per Milar Martínez, o una caminada familiar solidària patrocinada per Llet Nostra, que en aquesta ocasió anirà a benefici de la Casa dels Xuklis de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Com sempre, hi haurà diferents punts d’animació al llarg de tot el recorregut i, a la finalització de totes les proves esportives, al voltant de les 23h, hi haurà Festa Flaixbac a la Plaça Cal Font, que serà novament l’espai, juntament amb el Passeig Verdaguer, que acollirà les sortides, les arribades i gran part de les activitats.
Importants afectacions de trànsit, aquest dissabte, per l’Igualada Urban Running Night Show.

Afectacions al trànsit

La Policia Local d’Igualada recomana abstenir-se de circular amb vehicle particular per la meitat sud de la ciutat durant la tarda del proper dissabte, 19 de maig, per la celebració de l’Igualada Urban Running Night Show. La disputa de les diferents proves esportives –curses de cotxets, de hoverboards, de patinets, infantils, de 5 quilòmetres i de 10 quilòmetres, així com la caminada solidària– implicarà importants restriccions d’estacionament i circulació, especialment a l’entorn de la Pl. Cal Font, però afectant també gran part del Passeig Verdaguer, les Rambles i el nucli històric. A partir de les 16h, les alteracions es reduiran a l’àrea delimitada pel Passeig Verdaguer, el c/ Òdena, la Rambla Sant Isidre i la Pl. Cal Font però, a partir de les 18h, aquestes restriccions s’ampliaran a l’àrea compresa entre el Pg. Verdaguer, l’Av. Pau Casals, l’Av. Caresmar, el c/ de la Soledat, la Pl. del Rei, el Pg. de les Cabres, la Pl. de la Creu, tot el nucli històric, les Rambles, el c/ Santa Caterina, novament el Pg. Verdaguer, el c/Òdena i, finalment, la Pl. Cal Font. El servei de bus urbà es veurà igualment afectat en els seus recorreguts i horaris habituals. A partir de les 23h, aproximadament, es preveu recuperar progressivament la normalitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*