Inici Destacats L’Igualada Rigat presenta el seu equip tècnic per a la propera temporada

L’Igualada Rigat presenta el seu equip tècnic per a la propera temporada

COMPARTIR

El nou cos tècnic de l’Igualada Rigat estarà encapçalat per Marc Muntané, primer entrenador de l’equip, i estarà acompanyat de Joan Traver i Jaume Bové, segon i tercer entrenadors respectivament. El tàndem Muntané & Traver porta diversos anys portant els equips sèniors del club, amb els quals han aconseguit diversos ascensos, com el recent de Nacional Catalana a OkLiga Plata; ara s’hi suma una peça clau per la anàlisi del rival i per millorar la tàctica de l’equip.

Joan Traver és llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’ Esport i Diplomat en Magisteri d’Educació Física. La seva relació amb l’hoquei patins va començar a Piera, on va formar-se com a porter; posteriorment va jugar en altres clubs com el Montbui, el Capellades i el Taradell. Va arribar a l’Igualada HC de la mà amb Marc Muntané, ara fa aproximadament una dècada, i va començar entrenant equips a les categories inferiors (benjamins, alevins, infantils…). Amb els anys ha anat guanyant experiència a la banqueta, fins a convertir-se en la mà dreta de Muntané, amb el qual ha dirigit equips sèniors que han aconseguit ascendir de categoria, des de Segona Catalana fins a OkLiga Plata.

Per la seva part, Jaume Bové va jugar a hoquei fins a l’edat de juvenil al CP Sant Ramon, on va deixar els patins i va agafar la pissarra del seu equip natal, el Vilafranca, on ha estat a totes les categories, des dels més petits fins a ser segon entrenador a Primera Catalana. Fa cinc anys va mudar-se a l’Anoia i va incorporar-se al Capellades, club del qual procedeix. Al club groc i negre ha fet d’entrenador de la base i les dues darreres temporades ha fet tàndem al primer equip, a Nacional Catalana, amb Ivan Olvera. Un tècnic molt analista, tant des de la banqueta com des de la cabina de premsa, ja que també és un enamorat de la ràdio i de l’hoquei patins.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*