Inici Destacats L’Igualada Rigat ofereix la WS Europe Cup a la ciutat en una...

L’Igualada Rigat ofereix la WS Europe Cup a la ciutat en una multitudinària celebració

COMPARTIR

Aquest dilluns 15 d’abril al vespre la plaça de l’Ajuntament d’Igualada ha acollit la festa de celebració de la consecució de la WS Europe Cup per part de l’Igualada Rigat aquest passat cap de setmana. Centenars d’afeccionats s’han reunit per celebrar el triomf i per fer l’entrega del trofeu a la ciutat.

La celebració s’ha iniciat amb l’arribada dels jugadors i equip tècnic a la plaça de l’Ajuntament en autobús. Un cop a l’ajuntament els jugadors s’han dirigit a la Sala de Plens on s’ha fet una primera rebuda institucional als jugadors. L’alcade Marc Castells acompanyat de la resta de regidors ha felicitat a l’equip i al club per aquesta gesta. Castells ha destacat “l’aposta de l’Igualada Hoquei Club per la base, per formar als joves des de petits i crear una cantera que ha donat els seus fruits”. L’Alcalde d’Igualada ha felicitat també a l’equip tècnic i a les famílies que “son les que juntament amb el club donen suport als jugadors setmana rere setmana, animant-los i acompanyant-los i potenciant l’estima i la pràctica de l’esport des de petits. També ha agraït a l’afició, en especial al Front Tauró els ànims i suport que han donat a l’equip durant tota la temporada però en especial en aquesta competició.

En la mateixa línia, Manel Burón, president del club, ha agraït la feina feta per tot l’equip i ha ressaltat que “aquest triomf dona sentit a una aposta del club de fa anys per la base que s’ha vist recompensada” Emocionat, Burón, va donar les gràcies a l’ajuntament i a la ciutat i va assegurar que aquest triomf arribava un any abans del què havien previst amb l’equip tècnic amb l’entrenador Marc Muntané al capdavant.

Muntané ha agraït la tasca feta als jugadors que “s’han deixat la pell en els entrenaments i els partits i aquesta copa és un reconeixement a aquesta feina diària i excel·lent de tots ells.

Els parlaments institucionals han acabat amb les paraules del capità de l’equip, Roger Bars, que ha animat als jugadors i afició present a la sala agraint l’escalf que han sentit jugant a Les Comes aquest cap de setmana en una final inoblidable.

Agraïments a l’afició i menció especial al Front Tauró

Seguidament els jugadors han sortit al balcó de l’Ajuntament i s’han dirigit a l’afició que s’havia congregat en aquesta celebració del títol. Els jugadors, equip tècnic i president del club han tingut unes paraules per la ciutat i han agraït l’animació i el suport que han sentit en tots els partits especialment en els de la semifinal i final del passat cap de setmana a les comes.

En especial els jugadors han agraït l’animació del Front Tauró del Club que han animat també la celebració a la plaça. En els seus parlaments han animat també a l’afició a seguir assistint i fent pinya en els propers partits de la temporada.

Finalment els jugadors i la copa han baixat a la plaça on tothom qui ha volgut s’ha pogut fer fotografies i immortalitzar aquest moment històric pel club.

Ofrena al Sant Crist d’Igualada

Abans de les celebracions cíviques i arribats al nucli antic, els jugadors de l’IHC, acompanyats del president i el cos tècnic, van dirigir-se a la basílica de Santa Maria per oferir el trofeu al Sant Crist d’Igualada, acompanyats de desenes de seguidors. Allà els va rebre Mn. Xavier Bisbal, rector moderador i prior del Sant Crist, que els va dirigir unes paraules de felicitació, amb un especial record a Francesc Fontanellas «gran president del club i gran devot del Sant Crist». A continuació, en una breu oració a la Imatge va donar gràcies pel «premi a tot l’esforç i el compromís de tantes persones que mantenen viva la flama del hoquei a Igualada. La seva victòria és una victòria de la ciutat, que fa brillar el seu nom a Europa», i va acabar dient «que, si pot ser, no tardin tant a portar una copa però que beneeixis a directius, tècnics, jugadors i a totes les seves famílies, que els ajudis a triomfar en la pista i, sobretot, en la vida». A continuació, tant Manel Burón, com Marc Muntané i Roger Bars van dirigir unes sentides paraules i hi hagué una foto de conjunt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*